Lurer du på hvordan du kan aktivisere hunden din på en god måte? Trenger du påfyll av nye ideer og inspirasjon til å tenke nytt? Da er dette kurset for deg!

Hunder trenger mental stimulering. De trenger å få bruke hodet sitt for å løse oppgaver vi gir dem. Mental stimulering vil kunne forebygge atferdsproblemer og styrke samarbeidet mellom deg og din hund. 
 
På aktiviseringskurset vil du lære ulike måter du kan aktivisere hunden din på og hvordan du på en enkel måte kan trene hunden din i en travel hverdag.
 
Vi skal innom følgende:
  • Lære hunden morsomme triks
  • Søksøvelser dere kan gjøre både ute og inne
  • Få din private "servicehund" - vi skal innom ulike øvelser du kan lære hunden, så den kan hjelpe deg i hverdagen.
  • Balanse og kroppskontroll 
  • "Agility light", hinderløype til hjemmebruk. 

Bli med på kurs og lær hvordan du og hunden din kan ha det gøy sammen!

Tilleggsinformasjon

Kurset går over 4 kvelder (onsdager) kl. 19-20. Vi trener innendørs i oppvarmet lokale.

 

Registreringsskjema

Velg ønsket påmelding *
Fornavn *
Etternavn *
Adresse *
Postnr
Poststed
Telefon
E-postadresse
Gjenta e-post
Hundens navn *
Rase *
Født  
Kjønn
Hva ønsker du å lære på kurset?
Kampanjekode 
 *
(gjelder nyhetsbrev, hjemmelekser, informasjon om kurs og aktiviteter i avdelingen).
 *
Jeg har lest og aksepterert Catch hundetrenings personvernerklæring.
 *
Påmelding er økonomisk bindende og eventuell avmelding må skje skriftlig. Ved avmelding belastes 50% av kursavgiften. Ved avmelding senere enn 30 dager før første kursdag, belastes full deltakeravgift. Betalte plasser kan fritt benyttes av andre. Ved avlysning eller utsettelse av kurs blir deltakeren automatisk påmeldt et erstatningskurs med tilsvarende innhold som opprinnelig kurs. Dersom det ikke settes opp erstatningskurs innen 6 måneder fra opprinnelig kursdato refunderes deltakeravgiften.
 *
Jeg bekrefter at jeg deltar på kurset på eget ansvar, og at jeg selv er ansvarlig for skader jeg eller min hund måtte forårsake. Jeg vil ikke rette erstatningssøksmål mot instruktøren eller Catch Hundetrening AS om jeg eller min hund skulle bli skadet i forbindelse med kurset. Jeg er selv ansvarlig for at jeg og min hund er tilstrekkelig forsikret. (Vi anbefaler å ha en hundeforsikring som dekker evt. veterinærutgifter).

Priser

Tidspunkt

Antall ledige plasser

6

Sted

Kontaktinformasjon