Agility Hinderinnlæring Trinn 1

På dette kurset vil hunden din få innføring til agilityhinder.

Agility Hinderinnlæring Trinn 1
Agility er en fartsfylt og morsom hundesport hvor hunden skal løpe gjennom en hinderløype. Samarbeid og samspill er nøkkelen til agility. Hunden skal forsere en løype med forskjellige hindere i riktig rekkefølge, med færrest mulig feil, på så rask tid som mulig. Her er det viktig at hunden lærer å følge hundeførers kommandoer og kroppsspråk for å lykkes på agilitybanen og ikke minst ha god forståelse for utfføring av hindrene i banen.

På dette kurset fokuserer vi på ulike teknikker for å komme i gang med innlæringen av ulike hinder på agilitybanen. Vi fokuserer også på å belønne og utvikle hundens grunnferdigheter, ved å dele treningen opp i små deler. Treningen vil foregå med, og uten hopp og hinder slik at du kan fortsette å trene hjemme.

Lurer du på hvilket kurs som passer deg? Ikke nøl med å ta kontakt med instruktøren.

Vi vil se på alt fra;
 • Hinderinnlæring
 • Slalom, felt, vippe
 • Grunnferdigheter
 • Belønninger
 • Kroppskontroll
 • Samarbeid
 • Mye mer
 Agilitykurset passer for nybegynnere, kommende og erfarne agility-hunder. Anbefalt nedre aldersgrense er 12 mnd.

For å få best utbytte av dette kurset: anbefaler vi at du har deltatt på vårt Agilityferdigheter fra start, eller tilsvarende. Det er også en fordel om hunden din kan komme på innkalling og ta belønninger, men vi legger opp til hver enkelt.


Tilleggsinformasjon

 • Max 4 deltakere
 • Onsdager.: 08.11, 15.11, 22.11 og 29.11.  Kl. 19:45 - ca. 21:30 (Oppmøte 19:30)
 • Hunden bør kunne vente i bilen i korte perioder mellom treningsøkter - da vi jobber individuelt.
 • Oppmøtested: Vallemyrene leir 9 i Porsgrunn.
 • Hall-leie kr 245,- totalt er inkludert i prisen.
 

Registreringsskjema

Velg ønsket påmelding *
Fornavn *
Etternavn *
Adresse *
Postnr *
Poststed *
Telefon *
E-postadresse *
Gjenta e-post *
Hundens fødselsdato  
Hva ønsker du å lære på kurset?
Kampanjekode 
 *
(gjelder nyhetsbrev, hjemmelekser, informasjon om kurs og aktiviteter i avdelingen).
 *
Jeg har lest og aksepterert Catch hundetrenings personvernerklæring.
 *
Påmelding er økonomisk bindende og eventuell avmelding må skje skriftlig. Ved avmelding belastes 50% av kursavgiften. Ved avmelding senere enn 30 dager før første kursdag, belastes full deltakeravgift. Betalte plasser kan fritt benyttes av andre. Ved avlysning eller utsettelse av kurs blir deltakeren automatisk påmeldt et erstatningskurs med tilsvarende innhold som opprinnelig kurs. Dersom det ikke settes opp erstatningskurs innen 6 måneder fra opprinnelig kursdato refunderes deltakeravgiften.
 *
Jeg bekrefter at jeg deltar på kurset på eget ansvar, og at jeg selv er ansvarlig for skader jeg eller min hund måtte forårsake. Jeg vil ikke rette erstatningssøksmål mot instruktøren eller Catch Hundetrening AS om jeg eller min hund skulle bli skadet i forbindelse med kurset. Jeg er selv ansvarlig for at jeg og min hund er tilstrekkelig forsikret. (Vi anbefaler å ha en hundeforsikring som dekker evt. veterinærutgifter).

Priser

Tidspunkt

Antall ledige plasser

1

Sted

Kontaktinformasjon