Vil du lære om rundering, vil du komme deg videre i runderingstreningen, eller kanskje du har en utfordring i runderingstreningen. Da er dette kurset for det!

Vi skal rundere fra morgen til kveld. Kose oss i skogen og jobbe hund.

Treningen blir tilrettelagt etter det nivået du er på. Enten du er nybegynner eller viderekommende.


Instruktør: Frode Sjovatsen


Om instruktøren:

Frode er instruktør ved CATCH Hundetrening avdeling Haugaland. Han har drevet med hund siden 1997 da han fikk sin første hund. En uregjerlig og vaffelglad labrador. Siden ble det schæfer, dansk svensk gårdshund og malle. Helt fra starten har han vært interessert i brukshundsarbeid. I begynnelsen konkurrerte han. Etter hvert fikk han interessen for redningshundsarbeid og har vært aktiv i Norske Redningshunder siden. Frode er spesielt interessert i rundering, spor og søksarbeid. Han er opptatt av teknisk trening og synes det er viktig at det er en sammenheng mellom det praktiske og teoretiske i hundetreningen.


CV:

  • Hundefører i Norske Redningshunder
  • Dommer og instruktør i Norske Redningshunder
  • Kurs: «Science behind detection dog training? - Adde Schoon og Rune Fjellanger
  • Seminar: "KRIMINALSØKSHUND - utfordringer & løsninger» - Adde Schoon
  • Kurset i søkshundsarbeid


 

Registreringsskjema

Velg ønsket påmelding *
Fornavn *
Etternavn *
Adresse *
Postnr
Poststed
Telefon
E-postadresse
Hundens navn *
Rase *
Født  
Kjønn
Hva ønsker du å lære på kurset?
 *
(gjelder nyhetsbrev, hjemmelekser, informasjon om kurs og aktiviteter i avdelingen).
 *
Jeg har lest og aksepterert Catch hundetrenings personvernerklæring.
 *
Påmelding er økonomisk bindende og eventuell avmelding må skje skriftlig. Ved avmelding belastes 50% av kursavgiften. Ved avmelding senere enn 30 dager før første kursdag, belastes full deltakeravgift. Betalte plasser kan fritt benyttes av andre. Ved avlysning eller utsettelse av kurs blir deltakeren automatisk påmeldt et erstatningskurs med tilsvarende innhold som opprinnelig kurs. Dersom det ikke settes opp erstatningskurs innen 6 måneder fra opprinnelig kursdato refunderes deltakeravgiften.
 *
Jeg bekrefter at jeg deltar på kurset på eget ansvar, og at jeg selv er ansvarlig for skader jeg eller min hund måtte forårsake. Jeg vil ikke rette erstatningssøksmål mot instruktøren eller Catch Hundetrening AS om jeg eller min hund skulle bli skadet i forbindelse med kurset. Jeg er selv ansvarlig for at jeg og min hund er tilstrekkelig forsikret. (Vi anbefaler å ha en hundeforsikring som dekker evt. veterinærutgifter).

Tidspunkt

Antall ledige plasser

2

Sted

Kontaktinformasjon