Brattkortkurs - Mandag 11. 18 og 25. november 2019

Brattkortkurset ledes av godkjente instruktører fra Norges Klatreforbund (NKF) og følger NKF sin standard for grunnkurs inne. Inkludert i kursavgiften er inngang i Steinkjerhallen og leie av klatreutstyr. 

Deltagerne må være med alle de tre kveldene, 11,18 og 25. november 2019 fra kl 17:30-21:30. Still i treningstøy og ta med innesko.

Kurset tar for seg opplæring i alt utstyr som brukes, blant annet klatresele, tau, taubrems og karabiner. Man får en grundig innføring og mye trening på riktig sikringsteknikk og kommunikasjon mellom klatrer og sikrer. Kurset krever ingen forkunnskaper. 

Kurset  avsluttes vanligvis med en brattkorttest (denne finner du på nett). Etter bestått test må du registrere deg på brattkortkompetanse.no for å få tilsendt kortet i posten (200 kr i engangsavgift til NKF). Etter endt kurs er det viktig at du kommer i gang med å bruke sikringsteknikken du har lært på kurset. Klubben har klubbklatring i Steinkjerhallen hver onsdag fra kl 18.

Det er 13 års aldergrense. Før fylte 18 år er foresatte ansvarlig for at innehaver av brattkoret holder kunnskapene ved like.

Alle deltakere må fylle ut og ta med egenerklæringsskjema, de som er under 18 år må ha signatur av foresatte. 

Innmelding i Steinkjer Klatreklubb gir rabatt på kurset, og gjøres på «Min Idrett» og koster kun kr 100.

Medlemskapet i Steinkjer klatreklubb inkluderer kollektiv ulykkesforsikring under organisert aktivitet. Vi har ingen dugnadsplikt i klubben.  Du finner mer info på klubbens nettside

Påmeldingen er bindende.

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon