Bønes IL. Idrettsleir 2017


Bønes I.L. inviterer også i år til sommeridrettsleir på Bønes. Vi ønsker velkommen barn i alderen 8–13 år (3.–7. klasse) til allsidig aktivitet den første uken i skolens sommerferie. 3.–5. klasse har et felles program, mens 6.- og 7. klasse har et eget opplegg. 

Når:    Uke 26: Mandag–fredag, 26.06.–30.06.2017. Hver dag kl. 09.00–15.00.

Hvor: Hovedbase er Bøneshallen, som er arena for aktiviteter, fremmøte og avslutning hver dag. For øvrig benytter vi oss bl.a. av aktivitetsområderi nærområdet og bl.a. Skansemyren Idrettsplass.

Hva: På programmet står bl.a.: ballspill (fotball/ tennis/ håndball), CrossFit, turn, klatring, kanopadling på Ortuvannet, friidrettsstevne på Skansemyren og fjelltur til Løvstakken. 

6.- og 7. klassinger må i tillegg disponere egen sykkel, da de skal sykle til flere av aktivitetene.

Fullstendig program blir sendt ut på e-post etter at påmelding er fullført.

Alle tar med seg egen matpakke og drikke de første tre dagene. Torsdag får deltakerne pølser og frukt fra Spar Bønes. Fredag blir det servert pizza og saft. Inkludert i prisen er også t-skjorte, transport (til Skansemyren) + andre premier.

Hovedinstruktør og ansvarlig for leiren er klubbens aktivitetskoordinator, Kristian Schult. Øvrige ledere er erfarne og dyktige instruktører med variert bakgrunn fra idrett og arbeid med barn og unge, samt ungdommer fra vårt eget idrettslag.

Pris: Kr. 1200,- per deltaker.

Vi har inntil 10 søskenplasser til kr. 1000,-. Første påmelding betaler da ordinær avgift, men søken nr. 2, 3 osv. betaler kr. 1000,-. Merk dere at dette bare gjelder de 10 første som benytter seg av dette.


Beklager, påmeldingsfristen har gått ut eller arrangementet er fulltegnet.