Bli en ekte sausekokk

Velkommen til sausenes verden 

På dette kurs får du en grunnleggende innføring i sausenes verden. Vi fokuserer på teknikken bak de ulike sausene, viktige elementer i oppbygningen av sausene, og ikke minst når og hvordan vi bruker dem. Vi smaker sausene til ulike råvarer, for å få et helhetlig inntrykk i sausene.

Vi går gjennom smørbasert sauser, kremsauser, oljebasert sauser og kraftbasert sauser.


Etter kurset har du lært:

  • Grunnsauser, krembaserte sauser
  • Smørbaserte sauser
  • Ulike typer smaksatt smør
  • Oljebaserte sauser
  • Kraftbaserte sauser
  • Hvordan videre utvikle de forskjellige grunnsausene?
  • Hva de forskjellige sausene kan brukes til
  • Forskjellige teknikker


Kursholder Jostein Medhus

Sauseekspert Jostein er kokk, mat- og drikkefaglig rådgiver og medeier av Kulinarisk Akademi, tidligere manager for Kokkelandslaget og har lang erfaring fra norske og europeiske restauranter. 

https://www.kulinariskakademi.no/ansatte/jostein-medhus

Mer informasjon om KA finner du her; https://www.kulinariskakademi.no


Målgruppen for kurset er personer som allerede jobber som kokk i restaurant, catering, kantiner, hotell, institusjon, etc. og personer som utdanner seg til å bli kokker.


Kursavgift per deltager er kr 1.500,-  og vil bli fakturert via bedriftens kundenummer i TINE. 

Påmeldingen er bindende.
Ved avmelding inntil en uke før kursstart vil halve kursavgiften bli fakturert. Etter dette vil kursavgiften faktureres i sin helhet.

Kursavgiften inkluderer i tillegg til mye ny kunnskap;  kurskompendiet, råvarer kursdagen og forstykke. 


Vi anbefaler å ta med egnet arbeidstøy. 


VELKOMMEN TIL KURS MED TINE PARTNER SERVERING 




 

Registreringsskjema

Fornavn
 *
Etternavn
 *
E-postadresse
 *
Mobil
 *
Arbeidssted
 *
Kundenummer i TINE (kursavgiften vil bli fakturert via dette kundenr.)
 *
Stilling
 *
Kjedetilhørighet
 *
Personlige allergier
 *