Deltager - Berit Nordstrand - Foredrag og inspirasjonskveld i samarbeid med Satya Yoga

Berit Nordstrand - Foredrag og inspirasjonskveld i samarbeid med Satya Yoga

Lege og livsnyter Berit Nordstrand kommer med ny bok i høst: Tarmens medisin.

Vi gjentar suksessen sammen med Berit, Clarion Hotel Air Sola og Satya Yoga og inviterer til en formidabel inspirasjonskveld 17. Januar.

Vi har med oss lokale produsenter og leverandører som vil gi deg det beste distriktet har å by på av sunn og god mat og velværeprodukter. Det blir mulighet til å booke bord for å spise Berit Nordstrand- buffet i hotellets restaurant før foredrag, vi har yoga på programmet for de som ønsker det, og flere overraskelser blir presentert fortløpende.

Håper vi ses! Gi deg selv en minnerik kveld, ta med deg noen du liker godt. Kjøp en billett i gave til noen som ville blitt glad for det.


Tarmens medisin


Med Berits 12 trinns metode kan du endre din tarmflora og få store helsegevinster av det. Berit Nordstrand har gjennom sine mange år som lege veiledet pasienter og familier med barn som har slitt med uro, konsentrasjonsproblemer, ADHD og psykiske helseplager. Hun har erfart hvordan en forstyrret mage kan påvirke adferd og psyke, og hvordan tilstanden bedres når en forstoppet mage eller overfølsom tarm får behandling. 

Det holder ikke å følge Helsedirektoratets kostråd om å spise sunt. Har du en forstyrret tarmbakterieflora og lekk tarm, er det mye sunt du ikke tåler. Beriking av bakteriefloraen i tarmen bør foregå over flere trinn. I denne boken kan du lese om Berits metode, trinn for trinn, og nyte effekten av en bedret tarmfunksjon. Du får kjenne på kroppen hvordan det gir deg energi og overskudd, bedrer opptaket av næring, reduserer opptaket av kalorier, demper betennelser, styrker og stabiliserer immunforsvaret, letter sinnsstemningen og bedrer nattesøvnen. Du får oppskrifter på matretter som beriker tarmfloraen.

 Følger du Berits metode med gradvis endring over 12 trinn, vil du få kostholdsvaner som bedre ivaretar miljøet, de gode smakene, næringsopptaket i kroppen, og på toppen av det hele: hjernen. Les, lær og nyt! Berit Nordstrand er lege, farmakolog, spesialist i rusmedisin og kognitiv terapeut. Berit har skrevet en rekker bøker om kosthold og helse.

 

Registreringsskjema

Fornavn
 *
Etternavn
 *
E-postadresse
 *
Klasse/kategori
 *
Mobil