Barseltrening - tirsdager
Sted: Spenst Sørumsand/ Vital Osteopati
Startdato : 03.04.2018 11:30
Sluttdato : 12.06.2018 12:25
Påmeldingsfrist : 04.04.2018 11:30
Legg til i kalender
Kontaktperson for arrangementet:
Hanna K. Bogetveit Weinholdt
Tel: 96010407
hanna@vital-osteopati.no

Barseltrening - tirsdager

EKSTRAKURS GRUNNET STOR PÅGANG!


SMART TRENING FOR MOR OG BABY

Hvordan komme igang med trening etter fødsel?

Er du usikker på hvordan du skal komme igang med trening etter fødsel? Eller lurer du på hvordan du skal få kontakt med de berømte magemusklene igjen? Vi tilbyr tilrettelagt trening for nybakte mødre, og hjelper deg med å "skynde deg langsomt". Dersom du fortsatt har plager etter graviditet eller fødsel, er vår oppgave å tilpasse treningen for deg. Vi er først og fremst opptatt av å styrke kroppen innenfra og ut, og forberede den på belastningen som følger med en voksende baby. Vi jobber mye med å gjenopprette kontakt med bekkenbunn og dyp kjernemuskulatur. Oppstart fra 6 uker etter fødsel til barnet er et år. De små er delaktige i enkelte øvelser, med det er først og fremst mammaene som gjør jobben. 

Det anbefales å starte med kurset "Barseltrening" før man går videre på "Mamma Sterk".

Treningen veiledes av sertifisert gravidtreningsinstruktør, MammaMage-trener og osteopat med interesse for kvinnehelse, Hanna K. Bogetveit Weinholdt. Det er ikke krav til medlemskap på Spenst Sørumsand for kursdeltagelse. 

Påmeldingen er bindende:
Vital Osteopati binder seg til å reservere deg plass gjennom din påmelding via deltager.no, og du binder deg til å betale kursavgiften før kursstart. For gjennomføring av kurs forutsettes det minimum 5 deltagere. Dersom kravet ikke oppfylles, refunderes beløpet i sin helhet. 

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon