BARSELTRENING - TORSDAG
Sted: Spenst Sørumsand
Startdato : 08.08.2019 12:00
Sluttdato : 26.09.2019 13:00
Påmeldingsfrist : 22.08.2019 12:00
Legg til i kalender
Kontaktperson for arrangementet:
Hanna K. Bogetveit Weinholdt
Tel: 96010407
hanna@vital-osteopati.no

BARSELTRENING - TORSDAG

TID: 8. AUGUST - 26. SEPTEMBER KL 12.00-13.00

PRIS: 1400 KR

Klar for å komme igang med trening etter fødsel?

Vi tilbyr tilrettelagt trening for nybakte mødre, og hjelper deg med å komme igang med hensiktsmessig trening. Dersom du fortsatt har plager etter graviditet eller fødsel, er vår oppgave å tilpasse treningen for deg. Vi er først og fremst opptatt av å styrke kroppen innenfra og ut, og forberede den på belastningen som følger med en voksende baby. Vi jobber mye med å gjenopprette kontakt med bekkenbunn og dyp kjernemuskulatur. Oppstart fra 4-6 uker etter fødsel til barnet er et år. De små samles i en sosial sirkel eller sover en liten dupp, mens mammaene får en time med fokus på seg selv. På begge våre mammatreningstilbud har vi stor takhøyde for babygråt, amming/flaskemating og bleieskift.

Det anbefales å starte med kurset "Barseltrening" før man går videre på "Mamma Sterk". 

Treningen veiledes av gravidtreningsinstruktør, MammaMage-trener og osteopat med interesse for kvinnehelse, Hanna K. Bogetveit Weinholdt. Det er ikke krav til medlemskap på Spenst Sørumsand for kursdeltagelse. 

Påmeldingen er bindende:
Vital Osteopati binder seg til å reservere deg plass gjennom din påmelding via deltager.no, og du binder deg til å betale kursavgiften før kursstart. For gjennomføring av kurs forutsettes det minimum 5 deltagere. Dersom kravet ikke oppfylles og kurset avlyses, refunderes beløpet i sin helhet. 

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon