Barneklatring 9-12 år

Vi starter opp klatring for barn i aldersgruppen 9/10 til 12 år, torsdag 14. januar 2021. Barneklatringen vil gå frem til og med 29. april.  Vi følger skoleruta med fridager. Klatringen varer fra kl. 17.30 – 19.00 i klatreveggen i Steinkjerhallen. Deltageravgiften inkluderer lån av klatreutstyr, inngang i klatreveggen og kollektiv ulykkesforsikring når klatring pågår.

Det er krav om at alle barn som deltar er medlem i Steinkjer klatreklubb. Innmelding gjøres på «Min Idrett». Medlemsavgiften i Steinkjer klatreklubb er satt til 100 kr i året pr medlem.

Vi har 5 autobelayer i hallen som vi kan benytte, men for at det skal bli mest mulig klatring - og ikke så mye venting - er vi avhengig av at foreldre med brattkort har mulighet til å være med å sikre. Da kan vi også benytte tau og klatre i overhenget.

For de som mangler brattkort, vil klubben arrangert kurs på nyåret. Send en mail til post@steinkjerklatreklubb.no, og merk at du har barn på barneklatringen.

På første kursdag vil det bli et kort foreldremøte, det er særlig viktig for de som er ny å få med seg. Husk å ta med  signert egenerklæringsskjema første kursdag.

Barna stiller i treningstøy og innesko (til oppvarmingen), klatreskoene bruker vi kun i klatreveggen.

Klubben har opprettet en lukket Facebook-side for deltagerne/foreldre i gruppen "Barneklatring Steinkjer klatreklubb, vi ønsker beskjed dersom dere er forhindret å komme. 

Trenere dette vårsemesteret vil være, Arnt Ola Skjerve og Eva Naomi Knutsen.

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon