Barneklatring 10-12 år

Vi starter opp barneklatring for barn i alderen 10 til og med 12 år, torsdag 5.9.19 for klubbens medlemmer. Barneklatringen vil gå frem til og med 12. desember, med fri høstferien. Klatringen varer fra kl. 1700 - 1830 i klatreveggen i Steinkjerhallen. Deltageravgiften inkluderer lån av klatreutstyr, inngang i klatreveggen og kollektiv ulykkesforsikring når klatring pågår. Det er krav om at alle som deltar er medlem. Innmelding i Steinkjer Klatreklubb gjøres på «Min Idrett». Medlemsavgiften er satt til 100 kr i året.

Vi har 5 autobelayer i hallen som vi kan benytte , men for at det skal bli mest mulig klatring - og ikke så mye venting - er vi avhengig av at minst 6 foresatte (eller andre) er med og sikrer hver gang. Da kan vi også benytte tau og klatre i overhenget. Vi ønsker derfor at deltagerne har en person som har mulighet til å være med å sikre. Det blir maks tolv deltagere, så alle foresatte må ikke være med å sikre hver gang. For de foresatte som mangler brattkort eller topptaukort vil det det bli arrangert kurs i høst. Følg med info på vår hjemmeside/Facebook.

Foreldre/ foresattmøte første kursdag. Husk å ta med egenerklæringsskjema signert første kursdag. Still i treningstøy og joggesko. Klubben har opprettet egen Facebook-side for gruppen : Barneklatring Steinkjer klatreklubb.


Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon