Bandyskole 20/21Vil du ha det gøy på isen og lære å spille bandy? Vi ønsker alle jenter og gutter velkommen, som er født 2013 og senere.

Ullern bandyskole 2020/2021 har som målsetting at barna skal utvikle sine kunnskaper på skøyter og bygge lagfølelse.. Våre trenere under ledelse av Martin Heed er kurset og vet hvordan de skal tilpasse trening og lek på isen til hvert enkelt barns kunnskapsnivå. Målet er at alle skal ha det gøy sammen.

Treningen foregår TIRSDAGER kl 1800-1900. Vi trener gjennom hele sesongen med start 17. november og avslutter med Cup-spill i begynnelsen av mars. Det blir ikke treninger i jule- og vinter-ferien. 

Treningsavgiften for hele sesongen er på 1.000 kr og inkluderer treningstrøye og egen vannflaske. Det forutsettes medlemskap i Ullern IF, som kommer i tillegg og faktureres fra klubben. Er du usikker på om det passer for ditt barn - så kommer dere og tester 2 ganger gratis, for å siden ta avgjørelse om deltagelse (meld fra til undertegnede om det skal være test). Begrenset antall plasser - så de som betaler treningsavgiften for fortrinn. 

Det vil være garderober tilgjengelige for skifte og vi har kiosken åpen under trening. 

Mangler du utstyr kan vi låne deg skøyter og hjelm, slik at du kan komme i gang. Det er påbudt med godkjent hjelm - og kom gjerne minst en halvtime innen trening om du ønsker låne utstyr.


Velkommen, 

Team Martin Heed 

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon