AugustPakka | 3 konserter for prisen av 2

I August 2022 har vi 3 hagekonserter, - på rekke og rad! 3 onsdager, 3 konserter! Vil du på alle? Da sparer du kr. 250,- ved å likegodt kjøpe alle med en gang. Vanlig pris for alle konsertene er kr. 800,- Ved å kjøpe denne AugustPakka får du alle tre for kr. 550,- Flott, ikke sant? Betal for 2, få 3 altså!

Billetten inkluderer inngang til disse konsertene: 

GRATIS ØL
Onsdag 17. august kl. 18.

TOR ÆRLIG OG DETEKTIVENE
Onsdag 24. august kl. 18.

DYLAN PÅ NORSK
Onsdag 31. august kl. 18.

Litt om artistene:
 
GRATIS ØL
Bandet startet som et prosjekt for å varme opp for den amerikanske Bluesartisten Bobby Mac i juni 2014. Gutta, Kalle Bratsberg, Paal Jensen, Carsten «Cesh» Holt og Thorfinn David Jenssen syntes det var så gøy å spille sammen og bestemte seg for å fortsette. Først som «husband» på jam for Grenland Blues & Roots Klubb og senere som konsertband. Bandet spiller litt av hvert innen Blues og Rock og Pop.
Kalle Bratsberg, gitar/ vokal
En eminent gitarist og vokalist, kjent for utallige settinger, men er vel mest kjent som «sjefen» i bandet «Magre Benum».
Paal Jensen, gitar/ vokal
Paal er vanskelig å beskrive med alle de musikalske opplevelser som han har bedrevet, og ikke minst hvor mange han har lært og spille. Vi kan nevne Paal & Paal band, Kid Andersen m.fl..! Han blir bare kalt «Rocker`n fra Skien»!
Cesh, bass/ vokal
Kjent fra utallige settinger og ikke minst sitt soloalbum «Break Down Free» som han spilte inn hos Kid Andersen i USA og ga ut i 2014.
Thorfinn David Jenssen
Innflytter fra nord. Trommis med røtter i pop`en fra -60–tallet. Har også spilt i flere settinger, men det mest kjente er nok 5 år med Bluesartisten Daniel Eriksen.
For å kun kjøpe billett til Gratis Øl: www.deltager.no/gratisol


TOR ÆRLIG & DETEKTIVENE
Serverer norske tekster og fengende musikk. De synger om alt fra blodig hevn og parteringsdrap til angst, gjeld, og identitetskrise. Slepent innpakka i drivende, poppa rock med melodier som fester seg mellom øra.EP-en Columbo kom seint i 2016 og singelen Jeg og Meg/Egoland tidlig i 2018. Allerede før LP-debuten havnet bandet på Dagbladets liste over de 25 beste plateartistene i Telemark de siste 40 åra, uansett sjanger. Høsten 2019 kom så albumet Poetisk Rettferdighet. Albumet ble kåret til et av 2019’s 20 beste norske album av Musikkbloggen.no. Låtskriver og frontfigur Tor Erling Naas holder til på Sandøya og er kjent som tegneserieskaper og forfatter. Med bandet Kaptein Tordenbrak og låta "Generasjon f.eks." oppnådde han å bli A-listet på P3 og gi ut albumet "UT" på Sonys Columbia-label. I 2021 ga han ut soloalbumet Vinger av papir. De resterende fire detektivene holder til henholdsvis i Skien, Porsgrunn, Brevik og Langesund. Tor Ærlig og Detektivene består av: Tor Erling Naas: Vokal og gitar, Carsten Holt: Bass og koring, Kim Wild: Trommer, perkusjon og koring, Gjermund Ulvang Hagen: Gitarer og koring og Frank Robert Thomsen: Keyboard, mandolin, banjo og koring.
For å kun kjøpe billett til Tor Ærlig & Detektivene: Kjøp her: www.deltager.no/detektivene


DYLAN PÅ NYNORSK | TOM ROGER AADLAND - KRITIKERROST DYLAN-TOLKER!

Rockepoeten Tom Roger Aadlands nye album «Motgift (2021)» har høstet strålende anmeldelser. «Landets fremste Dylan-tolker leverer noen knallåter på egen hånd», skriver Aftenposten. Vårt Land kaller albumet «en hestekur mot likegyldighet og overfladiskhet». «En av våre største rockepoeter...intenst, sterkt og forførende» MOTGIFT (2021). «Det beste Aadland noen gang har gjort...Han kan til tider minne om en norsk Cohen, i balansegang mellom hverdag og mytologi, Jokke og Homer». Tom Roger var også blant de utvalgte artistene i en NRK-sendt TV-konsert da Dylan fylte åtti. Tom Roger Aadland er fortsatt på veien – og fortsatt på vei. 
For å kun kjøpe billett til Dylan på norsk: Kjøp her: www.deltager.no/dylan


Kafeen serverer Flesk og duppe hver onsdag fra 13-18, så kom gjerne og spis før konsertene! 3 onsdager - 3 konserter! Bli med på alle: Betal for 2, få 3. Fyll ut feltene under for å kjøpe hele pakka:

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon