Allidrett for barn 5 til 10 år Innendørs

Tyrvings Allidrettsgruppe tilbyr trening for 5-10 år innendørs om vinteren og utendørs fra vår til høst. Gjennom lek og moro får barna løpe, hoppe og kaste gjennom et allsidig idrettslig tilbud.

Det vil være et trygt treningsmiljø uten press på resultater. Vi vil søke å ha en progresjon i treningstilbudet etter hvert som barna blir eldre. Treningen er lekbetont med forskjellige aktiviteter for å stimulere utvikling og idrettsglede. Trening er én gang pr. uke med instruktører fra Tyrving. Våre trenere er pliktet til å levere gyldig politiattest. 

Treningstider i vintersesongen, fra 6. oktober til ca 1.mai i Bærum Idrettspark, er:

  • 5-7 år tirsdag kl. 16:00 til kl. 17:00. (2014-2016) - Bærum Idrettspark (55 deltagere)
  • 8-10 år tirsdag kl. 17:00 til kl. 18:00. (2011-2013) - Bærum Idrettspark (55 deltagere)

Grunnet Covid-19 er det et begrenset antall plasser på hver aktivitet. Dersom kommunen tillater det vil vi åpne opp for flere deltagere. Treningene vil bli gjennomført i Bærum Idrettspark. Foreldre vil ikke ha anledning til å bli med inn i Bærum Idrettspark grunnet korona restriksjoner. 

Påmelding gjøres ved å benytte skjema på denne siden. Følgende betalingsmetode kan benyttes: (Visa/MasterCard og Bankaxess. Påmeldingen er først gyldig ved bekreftet betaling. 

Vi forholder oss til Norges Idrettsforbunds bestemmelser for barneidrett: Allidretten skal skje gjennom idrettens verdier der idrettens barnerettigheter danner grunnlaget for et allsidig og variert aktivitetstilbud for alle. Det er derfor viktig at Allidretten er åpen og inkluderende, og gir alle barn opplevelse av mestring, trygghet og varig idrettsglede. 


Velkommen til Allidrettstrening i Tyrving!

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon