Lær deg å lage den perfekte Italienske isen

Lær deg å lage den perfekte Italienske isen med ekte råvarer

Vi har gleden av å invitere til et intensivt Gelatokurs med gelatokokk Bas Van Haaren, hvor du vil lære å lage perfekt Italiensk is.

Bas driver egne gelateriaer og er gelatokokk for det berømte Gelato University.

Sammen med Bas og vår egen huskonditor Bernhard Azinger, lærer du hvordan du lager en perfekt is-smete, som du fryser til perfekt konsistens.

Vi bruker topp moderne kurslokaler hos Primulator og ismaskiner fra Carpigiani som er en av verdens beste gelatomaskiner. Primulator AS er i gå avstand fra Skullerud t-banestasjon.

Vi starter med en 2 timers teoretisk seanse om forståelse av råvarene, før vi går inn til kjøkkenet og lager fantastisk Gelato ut i fra det vi har lært.

Hovedfokuset er å bruke ekte råvarer forent til perfekt balanse.

Etter endt kurs vil du ha et meget godt utgangspunkt for å lage Italiensk Gelato.

Kursspråket vil være engelsk. 

Kokker og konditorer med fagbrev oppfordres til å delta på dette fantastiske kurs. 

Benytt sjansen – få plasser!

Kurset er et samarbeid mellom TINE SA og Primulator AS.

https://basvanhaaren.com/


Kursavgift per deltager er kr. 2.000,- og vil bli fakturert via bedriftens kundenummer i TINE.

Påmeldingen er bindende.
Ved avmelding inntil en uke før kursstart vil halve kursavgiften bli fakturert. Etter dette vil kursavgiften faktureres i sin helhet.

Kursavgiften inkluderer i tillegg til mye ny kunnskap; kurskompendiet, råvarer kursdagen, forstykke og enkel servering.

Vi anbefaler å ta med egnet arbeidstøy.

VELKOMMEN TIL KURS MED TINE PARTNER

Beklager, påmeldingsfristen har gått ut eller arrangementet er fulltegnet.