Aktivitetsledersamling Hissøy 2018

Aktivitets-, tur- og veiledersamling 14.-16. september 2018

Vi inviterer til aktivitets-, tur- og veileder samling på Hissøy, utenfor Sotra, Bergen! Dette er et samarbeid mellom Nordhordland padleklubb, Os padleklubb og BSI Padling. Vi ønsker å bidra til et godt miljø blant padlere i vårt område, og arrangementet er åpent for alle klubber.
(Utstrekning av «vårt område» kan dåkkar sjøl definere). Det sosiale blant padlere med felles interesser er hovedmålet for samlingen.

Sted - Hissøy, vest av Sotra, utenfor Bergen
Enkleste tilkomsten til Hovdahuset for padlere er fra nordsiden av Hissøy, og inn Keila til Sanden. Vi er her fra fredag ettermiddag av.
Kart over Hissøy og omegn: Kart-Hissøy .
Kart og info finnes også på: https://www.bof.no/omrade/uthavn/hitsoy


Tilkomst - en liten padletur må til for å komme ut til Hissøy 
Mulige startsteder er Møvik, Lokøy og Syltøy. Ved parkering er det fint om vi tar hensyn til lokalbefolkningen og ikke fyller opp P-plassene – er det bare en eller to plasser igjen, finn en annen plass langs veien. Det er flere muligheter med tilkomst til sjøen og parkering langs veien.

Overnatting:
Det er noe overnatting i BOF-hus, for øvrig er det god plass til telting/hengekøye/åpen himmel etc. rundt på øya. Mulighetene er mange og gode. BOF-Hovdahuset

Nødvendig utrustning:
Dåkkar må sjøl ta med alt personlig utstyr for både padling og overnatting.
Mat er også lurt å ha med – frokost, middag, niste og drikke for hele helga. Lørdag kveld tenner vi i en stor grill som er åpen for alle. Har vi mulighet vil vi prøve å skaffe litt felles snacks.

Programmet er enkelt – vi padler! 
Vi vil bruke de ressursene som kommer på samlingen til å evt. tilby ulike aktiviteter. Har du gode ideer og kan bidra med din kompetanse, er det bare å sende oss noen ord. Dog, vi har noen gøyale aktiviteter og konkurranser som skjulte ess i ermet, og kan dra disse frem dersom innkomne forslag er tynt.

Krav til deltakelse:
Godt humør, sosiale antenner, er medlem i en klubb og er aktivitets-, tur eller veileder.

Egeninnsats og ansvar:
Du er sjøl medansvarlig for at samlingen blir en suksess, og egeninnsats må stå i forhold til dine forventninger til måloppnåelse for samlingen denne helga. Vi vil igjen understreke at det sosiale og det å finne nye gode padlevenner er hovedfokus!

HMS:
Padl ikke alene. Finn noen andre som du kan padle med – det er mye gøyere og hyggeligere!

Deltageravgift og påmelding:
Deltageravgiften er satt til kr. 300,- uansett valg av overnattingsplass.
Påmelding via deltager.no: Påmelding

Påmeldingsfrist er 13.sept. kl.14:00 – er en sent ute og påmeldingen er stengt – ta kontakt med oss!

Kom’an igjen – vi sees på Hissøy!

Padlehilsen fra Christin/Os PK, Svein/NHP og Bente/BSI

Det er dessverre ikke flere plasser ledige på dette arrangementet