Aktivitetslederkurs hav 7. - 8. september 2019

Velkommen til Aktivitetslederkurs hav i  Stavanger kajakklubb   
                                         

Dette er kurset for deg som har padlet en stund, og ønsker å ta steget videre for å bli turleder, instruktør, eller bare vil utvikle deg videre som padler. Kurset fokuserer på ledelse, risikovurdering, gruppedynamikk og pedagogikk. 


Kurset går over 16 timer, fordelt på to dager.  Kurset varer fra kl. 09.00 til ca. 17.00 lørdag og søndag. Kurset vil bli gjennomført under klubbsamlingen fra fredag til søndag på Kvitsøy. 

Kursavgift for egne medlemmer er kr 2000,- eventuelt 2.500 inklusiv overnatting hele helgen på Kvitsøy. 

Forplikter du deg til å bidra med 4 kurs over to år som instruktør, betaler du bare 500 kroner for overnatting. Ikke medlemmer betaler kr 2.500 pluss for overnatting.


En må ha gjennomført teknikkurs hav for å delta på dette kurset, samt ha loggført 10

padleturer mellom teknikkurs og aktivitetslederkurset.


Du kan lese mer om kursets hovedmål, delmål og utstyrsliste her:

http://padling.no/vaattkort-og-sikkerhet/hva-er-vaattkort/de-ulike-kursene-i-npf-vaattkort/havpadling/aktivitetslederkurs-hav/


Etter endt kurs kan utøveren planlegge og gjennomføre introduksjons- og grunnkurs, samt klubbturer i kjent og skjermet farvann. Når kursdatoen nærmer seg, får du epost fra instruktør om praktiske opplysninger. 


Kurset tilbys gratis til deg som er villig til å påta deg turleder- og instruktøroppgaver for klubben etter avsluttet kurs. Da blir du også prioritert ved opptak og vi refunderer evt påmeldingsavgift.


Ta kontakt på epost: kursadmin@stavangerkajakk.no  hvis du lurer på noe omkring dette


For å delta på dette kurset må en være medlem i Stavanger kajakklubb. Om du ikke alt er medlem, kan du finne informasjon om priser og innmelding her: Bli medlem   Medlemskontingent kommer i tillegg til kursavgift

Les mer om Stavanger Kajakklubb her: Stavanger Kajakklubb

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon