School's Out!!!

SCHOOL'S OUT SKIEN 2021

Vi kickstarter skoleferien med minifestival på Menstad! Siste skoledag kjører vi konserter på utescenen i skogen ved Menstad Bydelshus.  På toppen av plakaten står SLØTFACE, med bla.a. de lokale heltene i The Plague som et av flere ungdomsband.   

Følg med på facebookarrangementet «School’s Out Skien» for oppdateringer.


SLØTFACE
Stavanger-bandet Sløtface har for lengst markert seg på det norske punkpop-kartet, og kan blant annet huke av Spellemannpris (Beste Rock), utenlandsturné (-er), Netflix-synkronisering (hello, Sex Education!), triple j (fra Down Under, ja!) samt øvrig skrytbar radio-oppmerksomhet i Europa fra to-do listen.

Sløtface har hatt noen forrykende år etter oppstarten i 2012 hvor Spellemannpris, Netflix-synkronisering og utsolgte hus i både Europa og Australia bare er noe å nevne. I juni sparket de i gang et nytt album-løp med radiosuksessen "Telepathetic" som høstet både A- og B-listing her til lands, oppmerksomhet på Radio 1 (UK) og triple J i tillegg til TV-opptreden på NRK Lindmo. Deretter fulgte låtene "Stuff" og klimafokuserte "Sink or Swim" som blant annet fikk oppmerksomhet for den sterke teksten og tilhørende videoen.

Bandets andre album, «Sorry for the late reply», slippes 31. Januar 2020. Bandet forteller at "det har vært en treig, men jevn prosess for oss å lage dette albumet, og vi er SÅ klare for å få det ut i verden! Plata ble produsert av Odd Martin Skålnes som jobber mye med fantastiske artister som Aurora og Sigrid, og handler mest om familie, identitet og hva det vil si å høre hjemme et sted."

Arrangementet er RUSFRITT - synlig berusede personer bortvises uten refusjon.

AV ungdom, FOR ungdom, MED ungdom

 

Registreringsskjema

Fornavn
 *
Etternavn
 *
E-postadresse
 *
Mobil
 *
Priskategori *
Antall Ungdom t.o.m. 19 år
 (kr 50,00 pr stk)
Antall Voksen f.o.m. 20 år
 (kr 150,00 pr stk)
Antall Barn t.o.m. 8 år
 *
 *
Klikk for å lese og godkjenne våre vilkår