STYRK DIN INDRE KRAFT oppdag True Connection!

Vil du gjerne ut av bekymringer og uro, og mer bevisst påvirke din egen hverdag og framtid positivt? Du har alt du trenger i deg for å klare dette!

Velkommen til ny bevissthet og kunnskap om dine indre ressurser, hvordan bedre bruke de, og til styrkende øvelser for praktisk hverdagsbruk.

Kurset viser vei inn i deg selv til indre ressurser som er gull verdt, særlig i utfordrende tider. Med True Connection finner du lettere indre trygghet, håndterer følelser som koker eller ulmer stille, manøvrerer deg selv stødigere med lavere skuldre -og er mer bevisst på de gode valgene. Lyst å oppdage mer om deg selv?
Bli med på dette spennende, interaktive fire timers kurset!

Kurset er en kombinasjon av opplevelser, bruk av sansene, kunnskap, nyttige verktøy, meditasjon og energibalansering. Dette er god hjelp til å endre vaner og utvikle sterkere kontakt med deg selv.

NB! Du kan velge om du sitter på stol eller på gulvet. Ta med et teppe, en pute og yogamatte om du har, avhengig av hva du selv ønsker. Vi kommer i hovedsak til å stå, gjøre bevegelser der du står og å sitte.

Det blir etterhvert bli arrangert oppfølgingskurs for videre fordypning og trening.
Det er ingen krevende fysiske bevegelser.  Du trenger ikke dele noe om deg selv med andre.

Velkommen til både kvinner og menn!

Varm hilsen fra Trude D


Les mer om kurset her.
Spørsmål? Mail Trude på post@trudedybendahl.no

 

Registreringsskjema

Fornavn
 *
Etternavn
 *
E-postadresse
Klasse/kategori
 *
Mobil
 *