Slankekrigen - klimaversjon

Er du Kristiansands «biggest CO2-looser»?

Bli med på en morsom og lærerik konkurranse der vi i felleskap reduserer utslippene av skadelige klimagasser. Du deltar i et spennende program og får rabatt på kurs og inspirasjonssamlinger. Slankekrigen er vårens viktigste aktivitet!

Når du melder deg på får du tilsendt brukernavn til en side på nettet (www.ducky.no) som bare du har tilgang til. Her svarer du på et trettitalls spørsmål om reisevaner, forbruk av mat og energi samt andre vitale data om miljøstandarden i heimen. Når testen er gjennomført får du oppgitt den samla vekta av dine CO2-utslipp.

Nå starter den morsomme delen av konkurransen. Sammen med likesinnede inviteres du til spennende samlinger. Deltakelse på samlingen er helt frivillig, men det er her du får inspirasjon og tips som er fra både klode og lommebok. I mai går du igjen på «vekta» for å se hvor stor reduksjon du har oppnådd. Forhåpentligvis har du oppnådd en

Under markeringa av Verdens miljødag lørdag 2.6.2018 har vi en uhøytidelig kåring av vinneren av Slankekrigen - klimaversjonen. Alle deltakere som gjennomfører måling og setter i verk tiltak tildeles diplom som Miljøsertifisert husholdning.

Dette får du som deltaker:

Kokeboka «Vær så god» - for deg som vi leve enklere og mer miljøvennlig kr 379.-

Deltakeravgift for datahjelpemiddel, rabatt ved deltakelse på kurs og arrangementer kr 579.-

Det er tilstrekkelig at én person i hver husstand melder seg på.  Kontaktperson er da mottaker av kokekok og ansvarlig for gjennomføring av test på nettet.  Samtlige familiemedlemmer vil kunne nyte godt av rabatterte inspirasjonskvelder.

___________________________________________________________

Sum verdi opptil kr 958.- Du betaler kun kr 200.- 

Les mer om vårens spennende inspirasjonssamlinger på www.grontsenter.no

 

Registreringsskjema