Oslo Tango feat. Silvio La Via oktober 2019

Dette er den 11. gangen Silvio kommer til Oslo. Første gang var i 2014. Vi er kjempefornøyd med alt det han har lært oss. Han er mer populær enn noensinne i Buenos Aires, og i Athen sier de at han er en viktig grunn til at de har det sterkeste Tangomiljøet i hele Europa. Som de aller fleste Tangofolk her i Oslo vet,  Silvio er en karismatisk og spesiell person, en som elsker tangoen og har holdt på med dansen hele livet, men han elsker også mennesker og det at de vil lære, utvikle seg og gå i dybden. Slik gjenkjenner du en ekte mester, en som er veldig interessert i sine elevers utvikling og særpreg. Det sies at han er et levende oppslagsverk i tangoens historiske figurer. Selv er han en usedvanlig musikalsk, kreativ og følsom danser.


Denne gangen skal han i tillegg til våre mandager og privatundervisning, gi en klasse onsdag 2. oktober på Tangoskolen. Ta kontakt med Ina hvis du ønsker privattimer. Under følger høstens poetiske program. Velbekomme // buen provecho!


Mandag. 7. oktober:  Kulturhuset Special Night Live

Kl. 1900 - 2030 klasse med Silvio La Via: "4 lunas para 4 lunes" 

NR. 1 *Primer luna : El en el abrazo // Han i abrazoen

*Konsert med fiolinisten Karl Espegaard, gitarist Diego Romero, og opplesning av Tango på norsk. Musikken er dansbar. Dj. Thea 


Mandag 14. oktober : cak?

Kl. 1900 - 2030 klasse med Silvio La Via: "4 lunas para 4 lunes"  NR. 2 *Segunda luna : La piel del tango // Tangoens skinn


Mandag. 21. oktober: Kulturhuset

Kl. 1900 - 2030 klasse med Silvio La Via: "4 lunas para 4 lunes" NR. 3*Tercer luna : Vos, yo : nosotros // du, jeg, og vi toMandag. 28. oktober: cak?

Kl. 1900 - 2030 klasse med Silvio La Via: "4 lunas para 4 lunes" NR. 4 *Cuarta luna : Nuestra eternidad // vår evighet


Sted: Kulturhuset - Youngsgata 6 + et sted til.


I tillegg lager vi en liten lukket workshop helga rundt milongaen:  25. 26. og 27. oktober. Send meg melding, sms, email ina(at)mac.com hvis du/dere vil være med på det. 2 timer fredag, lørdag og søndag. Maks 5-10 par. Ganske høyt nivå. Sted : cak?

 

Registreringsskjema

Fornavn
 *
Etternavn
 *
E-postadresse
Klasse/kategori
 *
Mobil
 *
Partner
 *