NORDISK ERNÆRINGSKONFERANSE - 2021

NY FLYTTING AV KONFERANSEN! NÅ TIL LØRDAG 18. SEPTEMBER 2021

Konferansens tema:  Kronisk inflammasjon med fokus på kreft 

Våren 2021 er Norge og resten av verden fortsatt preget av Covid-19. I stedet for å avlyse satser Kostreform på å gjennomføre konferansen som planlagt etter førstkommende sommer. Dvs lørdag 18. september.  

Thomas Seyfried og Maria Borelius kommer!

Vi er så heldige fortsatt å ha muligheten til å få den verdensberømte kreft-forskeren Thomas Seyfried fra Boston på programmet. Det samme gjelder Maria Borelius som  kan på denne datoen. 

Utvidet fokus på kreft

Det vil bli endringer i den øvrige delen av programmet. Vi vil gi temaet kreft noe utvidet plass. Dels vil vi gi Seyfried mer tid fra talerstolen med plass til spørsmål. Dels vil vi hente inn nye foredragsholdere.

Prof. Thomas Rau fra Sveits

Vi er derfor både glade og en god porsjon stolte over å presentere nyheten om at Prof. Dr. med. Thomas Rau kommer til konferansen. Han regnes som verdens fremste spesialist innen biologisk medisin. Som skaper av dette medisinske feltet har han utviklet meget vellykkede behandlings-protokoller for kreft og andre kroniske sykdommer, med hovedfokus på årsak fremfor symptom.

Eksklusivt Webinar med Terje Toftenes for påmeldte!

Film-mannen Terje Toftenes, kjent for filmen «Fri fra kreft» kommer denne våren med en bok på Gyldendal med samme tittel. I tillegg til egen historie foretar han her en meget spennende gjennomgang av en rivende forskning på å forstå og behandle kreft med kosthold og livsstilendringer. Dette webinaret blir eksklusivt for de som har meldt seg på konferansen på dette tidspunktet. 

Vi håper du har anledning på ny dato og beholder din påmelding. Da får du og nye som melder seg på konferansen i september tilbud om å delta på dette webinaret. 

Sted for konferansen

Vi har fått bekreftet vår booking av Thon hotel Oslofjord i Sandvika 18. september, så konferansen avholdes på samme plass.

_____________________________

Tema: Kronisk betennelse med fokus på kreft. 

• En ny forståelse av årsakene til livsstilsykdommer.  

• Hva betyr dette for behandling og forebygging?

Ny forskning gir ny innsikt!

Ny forskning gir nå ny innsikt og nye behandlingsmetoder for  tidens livsstilssykdommer. Metabolsk inflammasjon (betennelse) og immunsvikt er her de mest sentrale temaene. Vi ser det innen forskningen rundt kreft, overvekt og autoimmune sykdommer.

På denne konferansen vil du  bl.a. møte professor Thomas Seyfried fra universitetet Boston College. Hans verdensledende forskning ser på kreft som en metabolsk sykdom (red: har med energiomdannelsen i cellene å gjøre). Dette  fører til en radikal fornyelse av hvordan man bør forebygge og behandle de fleste kreftformer. En behandling Seyfried og hans kollegaer omtaler som «ketogen, metabolsk terapi». (Thomas Seyfried vil også bidra på eget fagseminar dagen før. Se info lenger ned!) Hør mer om Seyfried her:https://www.youtube.com/watch?v=YBY2DtUt_8A

Vi har også lykkes  å få svenske Maria Borelius til konferansen. Hun er prisbelønnet vitenskapsjournalist og suksessforfatter. Hennes bok «Helserevolusjonen – veien til en antiinflammatorisk livsstil» har solgt over 100.000 eksemplarer i Sverige. Den norske utgaven selger også veldig bra. Les mer om Maria her:https://caluna.no/siste/maria-borelius-inflammasjon-gjorde-meg-syk/

Se hele programmet med alle foredragsholdere her: Kommer snart!

Lunsj:

Ønsker du en sunn og god lunsj?  Velg på samme bestilling: «Legg til ny deltager» og der velg lunsjbuffet!

Koronaviruset:

Du får tilbakebetalt billettene om Helsemyndighetene skulle forlange at vi ikke får gjennomføre konferansen som planlagt.

Fagseminar om kreft fredag 17. september 2021:

Dagen før denne store konferansen arrangerer Kostreform et eget fagseminar om kreft. Vi jobber med justeringer av programmet og stedet for dette fagseminaret. Dette kommer vi tilbake til i løpet av denne våren.


 

Registreringsskjema

Fornavn
 *
Etternavn
 *
E-postadresse
 *
Klasse/kategori
 *
Mobil
Kampanjekode
 
 *