NORDISK ERNÆRINGSKONFERANSE - 2020

NY FLYTTING AV KONFERANSEN!

NÅ TIL LØRDAG 17. APRIL 2021

Grunnet Covid-19 er dessverre betingelsene for å gjennomføre konferansen på en helsemessig og logistikkmessig velordnet måte ikke tilstede. Vi beklager dette.

Thomas Seyfried

Vi har drøftet situasjonen med professor Thomas Seyfried, vår hovedforedragsholder, om å utsette konferansen enda en gang. Han er fortsatt like entusiastisk på å komme til Oslo. Så sammen har vi blitt enig om å gjøre et nytt forsøk til våren 2021. Nærmere bestemt lørdag 17. april. Vi håper forholdene da er slik at vi kan gjennomføre konferansen med full sal, slik vi opprinnelig hadde planlagt. 

I samtalen med Seyfried hørte vi en oppglødd forsker som kunne fortelle om stor og spennende framgang i arbeidet med metabolsk terapi mot kreft. Han sier han vil komme til Norge med nyheter om flere vellykkede studier som bekrefter denne teorien. 

Utvidet fokus på kreft

Vi har bestemt oss å utvide programmet litt. Vi vil gi temaet kreft noe utvidet plass. Dels vil vi gi Seyfried mer tid fra talerstolen. Dels vil vi hente inn en ny foredragsholder som fortrinnsvis har erfaringer, som behandler, med metabolsk behandling av kreft fra klinikk.

Maria Borelius kommer

Vi har også fått bekreftet at Maria Borelius kommer den 17. april.

Sted for konferansen

Vi har fått bekreftet vår booking av Thon hotel Oslofjord i Sandvika 17. april, så konferansen blir værende på samme plass.

Videointervju med Terje Toftenes og Øyvind Torp

Per Bjønnes Kristiansen, leder av Kostreform, vil i løpet av august ha en samtale med Terje Toftenes og Øyvind Torp om komplementær behandling av kreft og hvordan den aller siste forskningen utvikler seg. Terje vil da også fortelle om sin siste samtale med Seyfried og de vil også snakke om helt ny litteratur på området. For deg som er opptatt av dette temaet kan vi love deg flere godbiter. Alle aktivt registrert påmeldt til konferansen vil du få en direkte link til opptaket av denne samtalen til de påmeldtes e-post senest 1. september.

Her følger opprinnelig informasjon om konferansen: 

_____________________________

Tema: Kronisk betennelse. 

• En ny forståelse av årsakene til livsstilsykdommer.  

• Hva betyr dette for behandling og forebygging?


Ny forskning gir ny innsikt!

Ny forskning gir nå ny innsikt og nye behandlingsmetoder for  tidens livsstilssykdommer. Metabolsk inflammasjon (betennelse) og immunsvikt er her de mest sentrale temaene. Vi ser det innen forskningen rundt kreft, overvekt og autoimmune sykdommer. 

På denne konferansen vil du  bl.a. møte professor Thomas Seyfried fra universitetet Boston College. Hans verdensledende forskning ser på kreft som en metabolsk sykdom (red: har med energiomdannelsen i cellene å gjøre). Dette  fører til en radikal fornyelse av hvordan man bør forebygge og behandle de fleste kreftformer. En behandling Seyfried og hans kollegaer omtaler som «ketogen, metabolsk terapi». (Thomas Seyfried vil også bidra på eget fagseminar dagen før. Se info lenger ned!) Hør mer om Seyfried her:https://www.youtube.com/watch?v=YBY2DtUt_8A


Vi har også lykkes  å få svenske Maria Borelius til konferansen. Hun er prisbelønnet vitenskapsjournalist og suksessforfatter. Hennes bok «Helserevolusjonen – veien til en antiinflammatorisk livsstil» har solgt over 100.000 eksemplarer i Sverige. Den norske utgaven selger også veldig bra. Les mer om Maria her:https://caluna.no/siste/maria-borelius-inflammasjon-gjorde-meg-syk/

Se hele programmet med alle foredragsholdere her:https://kostnytt.no/nordiskkonferanse 

Lunsj:

Ønsker du en god lunsj?  Velg på samme bestilling: «Legg til ny deltager» og der velg lunsjbuffet!

Koronaviruset:

Du får tilbakebetalt billettene om Helsemyndighetene skulle forlange at vi ikke får gjennomføre konferansen som planlagt.

Fagseminar om kreft fredag 24. april:

Dagen før denne store konferansen arrangerer Kostreform et eget fagseminar om kreft. Thomas Seyfried er hovedinnleder der. De som ønsker å delta på begge arrangementene kan kjøpe en felles billett for disse med en rabatt på kr. 290,-. Denne kjøper du da på nettsiden for fagseminaret. Lunsj på lørdagens konferanse må kjøpes på denne nettsiden her. (Beklager en litt rotede løsning ). Les mer om fagseminaret og billett dit kjøper du her:https://www.deltager.no/fagseminar_om_kreft_24042020

Vær smart og bestill billett nå!

 

Registreringsskjema

Fornavn
 *
Etternavn
 *
E-postadresse
 *
Klasse/kategori
 *
Mobil
Kampanjekode
 
 *