Norgesmesterskap i Cheerleading - 2018 - Hotellpakker for tilskuere


BOOKINGFRIST: 14. mars kl. 23.59 

I år er flere av nybyggene på Oslofjord Convention Center ferdige og et helt bygg holdes av til foreldre, familie og andre tilskuere. Det blir god plass til alle i nye, flotte rom i hotellbygg rett ved hovedinngangen til konferansesenteret. 

Dette bygget er nå fullbooket. Hotellbestillinger f.o.m. 9.3.2018 blir plassert i hagebyen på Oslofjord.

Alle leiligheter har eget bad og kjøkken, men vi ønsker å informere om at det er ulike sengeløsninger i leilighetene. Noen har kun køyesenger, andre har dobbeltsenger, sovesofa og/eller hems. 

Vi ber om at eventuelle spesielle behov meldes under "Allergier/andre behov". 

Barn under 3 år overnatter gratis og Oslofjord har enkelte barnesenger tilgjengelig ved behov, vennligst spesifiser under "Allergier/andre behov".

Frokost er inkludert i overnattingen og leveres på døren.

Parkering for overnattingsgjester er nå utvidet til garasjer under hotellbyggene. Kostnader på parkering kommer i tillegg til overnatting og betales via app eller automat. Prisene på parkering er som følger: gratis i to timer, 25kr per time etter gratisperioden, 100kr per dag

 Festmiddag i Davids Grilleri på lørdag kveld kan bestilles HER (åpnes i ny fane)BETINGELSER:


1. Det er viktig å forsikre seg om at man har valgt riktige romtype før reservasjonen bekreftes.

2. Avbestillinger må gjøres innen 5.mars, skjer avbestilling senere er det ingen refusjon.

3. Vi refunderer totalkostnaden minus transaksjonsgebyr fra "deltager.no", ved avmelding før avbestillingsfristens utløp.

4. Kvittering på kjøp må medbringes og vises ved innsjekking. Innsjekkingen skjer i resepsjonen på Oslofjord Convention Center.

5. Dersom NAIF er i tvil om din brukerinformasjon, forbeholder vi oss retten til å kontakte deg ved å benytte adressen, telefonnummeret eller e-postadressen du oppga.

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon