Nøtterøy rundt 2019 - kajakk

Tønsberg Kajakk Klubb inviterer lørdag 29. juni til Nøtterøy rundt 2019. Nøtterøy rundt går i flotte omgivelser i Vestfolds varierte skjærgård, og på en tid av året hvor det vil være mange skuelystne langs løpet. Vi har tradisjonelle konkurranseklasser for de som ønsker å padle raskt, samtidig har vi også klasser for tur- og havpadlere. Dette er et arrangement hvor alle som er glade i å padle kajakk kan delta. Som tidligere år har vi en egen klasse for Surfski.

Nytt for 2019 er at vi setter opp en egen klasse for hav-/skjærgårdskajakk for begge distanser. Kajakker i denne klassen må kunne defineres som en havkajakk/skjærgårdskajakk. Kajakken må ha:
- 2 vanntette skott/luker
- dekksliner rundt kajakken
- bredde må være minst 51cm
- padles med flat åre (ikke vingåre)

Arrangøren forbeholder seg retten til å endre eller slå sammen klasser.

Kort distanse 15 km
Den korte distansen på 15 km starter  ved Klubbhuset, og går ut sørøst i Kanalen mellom Tønsberg og Nøtterøy, videre ut Ekenessundet med vending ved Barneskjær og retur tilbake samme vei. Her er link til kart på gule sider med 15 km distansen inntegnet. https://kart.gulesider.no/m/6IeyW

Lang distanse - 32 km 
Den lange distansen på 32 km starter også fra Klubbhuset i Nordbyen og går rett sørover ut Vestfjorden, vender gjennom Vrengensundet og nordover via Årøysund. Deretter inn Bjerkøysundet, på innsiden av Barneskjær og det siste strekket inn mot Tønsberg via Ekenessundet og Kanalen. Her er link til kart på gule sider med 32km distansen inntegnet. https://kart.gulesider.no/m/y14Uu

Deltageravgift

Kr. 300,- frem til 6. mai
Kr. 400,- frem til søndag 9. juni.
Kr. 500,- frem til fredag 28. juni klokken 18:00

Kr 250,- for kort distanse 15 km frem til fredag 28. juni klokken 18:00, etter dette vil avgiften være kr 350.

Tillegg for K2: 150 kr. Tillegg for K4: 100 kr pr person.

Etteranmelding på løpsdagen vil vi forsøke å etterkomme så langt det er mulig mht kapasitet i sekretariatet. Avgiften vil da være kr. 600,- for 32km og må betales med Vipps eller kontant. 

Overnatting
Tønsberg og Nøtterøy har mange ulike muligheter for overnatting. Vi har samlet informasjon på våre nettsider om alt fra telt/bobil via hytter til ulike hotell.

Frokost
Vi tilbyr også vi en enkel frokost til kr 60 i startområdet fra kl 06:30 (brød/pålegg/juice/melk/havregrøt). Da vil de som overnatter i Tønsberg-området kunne få seg en bra start på dagen og være godt rustet for å padle. Husk å velge dette når påmelding gjøres. Vi vil forsøke å ta imot etteranmelding av frokostbestilling så langt det lar seg gjøre. Kontakt stevneleder.

Drikke underveis
Det vil bli satt opp drikkestasjon hvor vi serverer drikke og banan. Det vil også være 13 følgebåter fordelt rundt øya, inkludert en båt som kjører etter siste båt hele veien. Skulle du være uheldig å kantre så vil følgebåtene kunne hjelpe. Se kart under.

Kart for følgebåter - Nøtterøy rundt--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Forsikring
NB! Påmeldingsavgiften dekker ikke ulykke eller tap/skade av eiendeler. Det er ikke tillatt å delta i en annen persons navn.

Avlysning:

Påmelding er bindende. Startkontingenten blir ikke refundert selv om den påmeldte av ulike årsaker (sykdom etc.) ikke kan delta. Ved avlysning av Nøtterøy rundt før løpsdagen kan arrangøren beholde 50% av kontingenten til dekning av utgifter. Ved avlysning på arrangementsdagen på grunn av plutselig  oppståtte vær-/klimatiske forhold beholder arrangøren hele startkontingenten.  

 

Registreringsskjema

Etternavn
 *
Fornavn
 *
E-post
 *
Gjenta e-post
 *
Mobil
 *
Klubb/forening
Fødselsår
 *
Kjønn
 *
Klasse/distanse
 *
Kajakktype *
Kampanjekode
 
 *