Deltager - Friidrettsskole med Lillehammer Idrettsforening

Idrettsleker - Friidrettsskole med Lillehammer Idrettsforening

Mer informasjon finner du på klubbens hjemmeside.

Velkommen til friidrettsskole hos LIF!  For barn født i 2012-2016. Her vil barna møte engasjerte trenere og morsomme dager. Dagene består av trening og aktiviteter i form av ulike friidrettsøvelser. Blant annet lengdehopp, kulestøt og løping. 

Det blir servert frukt i pausen, men barna må ha med seg nok mat og drikke. Informer på forhånd om eventuelle allergier eller andre ting som skal tas hensyn til. Ta med klær etter vær da vi er ute store deler av dagen. Oppmøte er etter 08.30 frem til 09.00 i klubbhuset. Dagen avsluttes 15.00, barna må hentes innen 15.30. 

Mer info: https://lillehammerif.no/lifs-friidrettsuke/


Barnets navn *
Foresatte fornavn *
Foresatte etternavn *
Adresse
E-postadresse *
Kontaktnummer 1 *
Kontaktnummer 2
T-skjorte størrelse *
Fødselsdato   *
Kjønn *
Merknader
Jeg samtykker til at mitt barn kan fotograferes og filmes i forbindelse med Landslagets Friidrettsskole og at bilde/film brukes av arrangørklubb, Norges Friidrettsforbund og sponsorer av friidrettsskolen (SBB, Nestlé og Coop) til intern og ekstern kommunikasjon (sosiale medier, nettsider, presentasjoner o.l.). Bilde/film vil ikke bli brukt til andre formål enn de som er beskrevet ovenfor og vil ikke bli overdratt til noen andre. Samtykket kan når som helst trekkes tilbake.
Samtykke *
Ønsker du å motta relevant elektronisk markedsinformasjon fra NFIF og deres partnere?
Aksept *
 *
Hvor:  Stampesletta Lillehammer
Når:  12.08.2024 - 16.08.2024
Påmeldingsfrist:  28.07.2024 23:59
Eventuelle spørsmål til arrangør rettes til:
Elise Haug Karlsen
Tlf:  90160944