Deltager - Il Skjalg

Idrettsleker - Il Skjalg

Mer informasjon finner du på klubbens hjemmeside.

IL Skjalg sommerskole uke 32! 

IL Skjalg har i en årrekke arrangert sommerskole i friidrett, og denne sommeren er intet unntak. Barn i alderen 7-13 år er hjertelig velkomne til Stavanger Stadion mandag til fredag i uke 32 fra kl. 10:00 til 15:00. De som ønsker det kan også få barnepass fra 09:00 og/ eller bli til 16:00, men selve friidrettsaktivitetene starter kl 10:00 og slutter kl 15:00. Hovedmålet med lekene er at flest mulig barn skal møte friidrett på spennende og utviklende måte preget av lek og glede. Barna vil også få utdelt t-skjorter når de kommer på mandagen! 

Barna får prøvd seg på de aller fleste friidretts øvelsene innen løp, hopp og kast. Onsdag er det turdag og fredag er stevnedagen hvor barna skal få prøve seg på det de har lært. Til slutt vil det bli avslutning med premieutdeling og is. Ta med matpakke og drikkeflaske alle dagene. IL Skjalg vil i tillegg dele ut frukt noen av dagene. 
 
Skjalgs trenerteam består av utøvere fra junioravdelingen til IL Skjalg. Pris: kr 1 600. Det er en medlems rabatt på kr 200. Om en ønsker at barna kan komme kl 09:00 (morgen) eller bli til kl 16:00 (ettermiddag) kan en betale kr 200 ekstra for dette. Ønsker man begge deler kan en betale kr 300 ekstra for dette. 

Påmeldingen er åpnet. Fristen for å melde seg på er satt til 2. august. 
Meld på i tide! Det blir en kjekk uke med mange unger på stadion. 

Kanskje dukker det opp en idrettsstjerne på stadion også!? 


Barnets fulle navn *
Foresatte fornavn *
Foresatte etternavn *
Adresse
E-postadresse *
Kontaktnummer 1 *
Kontaktnummer 2
T-skjorte størrelse *
Fødselsdato   *
Klasse/kategori *
Kjønn *
Merknader/ hensyn
Jeg samtykker til at mitt barn kan fotograferes og filmes i forbindelse med Landslagets Friidrettsskole og at bilde/film brukes av arrangørklubb, Norges Friidrettsforbund og sponsorer av friidrettsskolen (SBB, Nestlé og Coop) til intern og ekstern kommunikasjon (sosiale medier, nettsider, presentasjoner o.l.). Bilde/film vil ikke bli brukt til andre formål enn de som er beskrevet ovenfor og vil ikke bli overdratt til noen andre. Samtykket kan når som helst trekkes tilbake.
Samtykke *
Ønsker du å motta relevant elektronisk markedsinformasjon fra NFIF og deres partnere?
Aksept *
 *
Hvor:  Stavanger stadion
Når:  05.08.2024 - 09.08.2024
Påmeldingsfrist:  02.08.2024 23:59
Eventuelle spørsmål til arrangør rettes til:
Nathalie O. Johnsen
Tlf:  94886098