LOUD! Inspirasjonsseminar i Trondheim (TO DAGER)

Ønsker du å tilrettelegge og for at barn og ungdom skal få muligheten til føle seg trygge, tørre å ta plass og bli hørt? Vil du ha flere verktøy til å skape kreative kulturprosjekter som motvirker utestenging og diskriminering blant unge?

De siste seks årene har LOUD! Jentenes bandleir jobbet for at flere jenter kan oppleve gleden av å drive med musikk. Vi har skapt en arena der unge jenter og transpersoner fra hele landet opplever mestring, samhold og får mulighet til å ta ordet - enten det er på scenen, i øvingslokalet eller i helt andre kontekster. 

Nå vil vi dele våre erfaringer og metoder fra LOUD! og Girls Rock Camps i hele verden med ungdomsarbeidere som ønsker ny input og idéer for å videreutvikle sine tilbud! Kurset er relevant enten tilbudene deres gjelder musikk eller helt andre arenaer.

Deltakeravgift er 300 kroner (600 med overnatting hvis du må reise fra et annet sted), og inkluderer mat og kursmateriell. Hvis prisen, er en hindring for deres deltakelse kan dere kontakte oss for å finne en annen løsning. Ta også kontakt ved behov for støtte til reise evt. overnatting. 

 Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon