Kom i form ferie for glade jenter - Hellas 2018

Lørdag 19. mai fra Værnes – 1 uke
Flytiderkommer

- Med påfyll av motivasjon, kunnskap og gode minner møter du sommeren med fornyet giv -

Overnatting: Del i dobbeltrom eller familierom med balkong eller markterasse på sportshotellet Magic Life Plimmiri ,4+ stjernes, all inclusive. Hotellet ligger ved stranden.

Informasjon om hotellet på Rhodos finner du her.

Hjemreisen: Vi har leid buss som kjører til Mo i Rana. De som skal den veien kan reservere plass på bussen for kr1.500,- per plass. Vi kjører så snart flyet har landet og alle harfått hentet bagasjen sin.

Du får denne uken oppleve:

"Kom i form Ferie for gladejenter"
vil gi deg kunnskaper og opplevelser som inspirerer deg til å fortsette med trening og den gode livsstilen når du kommer hjem.
På våre livsstilsreiser vil du møte to eller flere av NLP Coach Team sine ansatte.

Om NLP Coach Team AS
De ansatte i NLP Coach Team AS har en solid og felles plattform imetoden NLP og en omfattende kompetanse og erfaring innen helsefremmende motivasjonsarbeid. Foruten å holde kurs, foredrag, teamutvikling og utdanninger driver de klinikkpraksis hvor enkeltpersoner og små grupper tilbys NLP Coaching, ernæringsterapi, Biopati, personlig/rehabiliterende trening og gruppetrening.

Vi i NLP Coach Team brenner for å inspirere mennesker til å bli friske, sterke og lykkelige.

Priser: Kr 14.950,- for del i dobbeltrom. Ved påmelding betales depositum på kr 3.000,- for å sikre reservasjonen og for administrative kostnader.

Påmelding og betaling av depositum gjøres i skjemaet under. Hovedbeløp faktureres og forfaller til betaling 45 dager føravreise.

Avbestillingsregler
Ved evt. avbestillingrefunderes ikke depositum. Ved avbestilling tidligere enn 65 dager før avreisedato, refunderes evt. innbetalt hovedbeløp. Ved avbestilling 65-14 dager før, refunderes 80 % av hovedbeløpet. Vedavbestilling 14-5 dager før, refunderes 50 % av hovedbeløp. Vedavbestilling etter det, eller ved utelatt fremmøte, gis det ingen refusjon og hele reisen anses som bestilt.

Pris - Tillegg

Du er hjertelig velkommen

Trine og Lena :)


Beklager, påmeldingsfristen har gått ut eller arrangementet er fulltegnet.