Deltager - Il Skjalg

Idrettsleker - Il Skjalg

Mer informasjon finner du på klubbens hjemmeside.

Skjalg har i en årrekke arrangert sommerskole i friidrett, og denne sommeren er intet unntak. Barn i alderen 6-12 år er hjertelig velkomne til Stavanger Stadion mandag til fredag i uke 26, fra kl. 10:00 til 15:00. Hovedmålet med lekene er at flest mulig barn skal møte friidrett på spennende og utviklende måte preget av lek og glede. I uke 26 vil barna få prøvd seg på de aller fleste friidrettsøvelsene innen løp, hopp og kast. Fredag er stevnedagen hvor barna skal få prøve seg på det de har lært og til slutt vil det bli avslutning med premieutdeling, grilling og is. Det vil være høy fokus på allsidige aktiviteter med mye trening, lek og moro.


Påmeldingsfristen er 10. juni. Det er en medlemrabatt for barn som er medlem i IL Skjalg. Det er også søskenrabatt hvis man melder på flere søsken. Da er prisen 800 kr per søsken.


Barnets navn *
Foresatte fornavn *
Foresatte etternavn *
Adresse
E-postadresse *
Kontaktnummer 1 *
Kontaktnummer 2 *
Båttype *
Klasse/kategori *
Fødselsdato   *
Kjønn *
Merknader
Jeg aksepterer at bilder som tas av mitt barn under Idrettslekene kan brukes av Norges Friidrettsforbund til å synliggjøre aktivitetstilbud for barn. Navn skal ikke knyttes til bilde.
Samtykke *
Ønsker du å motta relevant elektronisk markedsinformasjon fra NFIF og deres partnere?
Aksept *
 
Hvor:  Stavanger Stadion
Når:  25.06.2018 - 29.06.2018
Eventuelle spørsmål til arrangør rettes til:
Lars Erik Malde
Tlf:  45405509