DNB Uka Ålesund 12 - 16. september

DNB UKA Ålesund 12 til 16. september 2017

DNB Sunnmøre har gleden av å invitere til aktivitetsfylte dager i tidsrommet 12 - 16. september. Programmet er fullt av interessante og lærerike arrangement for alle. Her vil du få oppleve NXT - vår møteplass for investorer, vekstselskaper og grundere, boligseminar, en rekke foredrag rundt mulighetene innenfor "Havrommet" og avslutningsvis en familiedag med morsomme aktiviteter for store og små.

Det er GRATIS å delta og aktivitetene avholdes ulike steder i byen. 

Klikk på det aktuelle arrangementet for å lese mer.  De fleste arrangement krever påmelding. 

Enkelte arrangement har begrenset antall plasser - det vil stå oppført. Første mann til mølla prinsipet som gjelder.


Tirsdag 12. september

DNB NXT 2017 er regionens største møteplass for investorer, vekstselskaper og gründere. Velkommen til en dag med ettertraktede foredragsholdere, spennende tema og gründerpitcher.

Les mer og meld deg på

Onsdag 13. september

Velkommen til vårt Boligseminar - en spennende arena for bedrifter, utbyggere og privatpersoner hvor tema som boligmarkedet og fremtidsutsikter vil stå sentralt.

Les mer og meld deg på

Onsdag 13. september

Seminar om bolig i utlandet - Vi inviterer til spansk/fransk aften for deg som ønsker å vite mer om hva som viktig å vite før man kjøper bolig i Spania og Frankrike

Les mer og meld deg på

Torsdag 14. september

Seminar om Havrommet - Næringer innenfor Havrommet står for 70 % av Norges totale eksport. Det gjelder å utnytte resssursene som vi er i verdenstoppen med å ha, riktig også fremover. Hvilke muligheter finnes der og hvilke trusler?

Les mer og meld deg på

Lørdag 16. september

Familiedag
Vi inviterer deg og din familie til en innholdsrik dag fylt med morsomme aktiviteter. 

Velkommen til familiedag


Hjertelig velkommen! 
Registreringsskjema