Bagn IL Idrettskolen 2018/2019

Idrettskolen har løpende påmelding. Årets program blir spennende med blant annet sykkel, alpine grener og svømming Det blir også andre aktiviteter som vi tror blir morsomt både for små og store! Vi håper dere som foreldre også kan stille opp som medhjelpere i de ulike aktivitetene.

Idrettskolen er på tirsdager fra kl 1745-1900. Klatring får avvikende tider. Prisen (0,-) inkluderer alle aktiviteter. (også heiskort) Gruppene kan få avvikende tider blant annet for å kunne tilby svømming/bading. Det er store utfordringer i forhold til C-blokka og mangelfull plass. Det kan derfor være nødvendig og begrense antall deltagere på enkelte aktiviteter.

Vi håper mange har lyst til å være med. Velkommen! Aktiviteter og endringer blir sendt på e-post og SMS. Ved problemer send epost til idrettslaget@bagn.no med informasjonen til høyre så hjelper vi deg. 

Det er i år gratis deltagelse på idrettsskolen. Kravet er at en registrerer seg og er medlem i Bagn idrettslag

Det kan tas gruppebilder/aktivitetsbilder på idrettsskolen som publiseres på facebooksidene til idrettslaget, www.bagn.no og i SAposten. Gi beskjed om du ikke ønsker dette.  
Bagn Idrettslag har fått tilskudd fra BUFDIR som blant annet blir benyttet på idrettsskolen lik at flest mulig kan være med.

 

Registreringsskjema

Barnets fornavn
 *
Barnets etternavn
 *
Fødselsdato/år dd.mm.aaaa
 *
Klasse/kategori
 *
Klasse
 *
Navn foresatte
 *
Mobil foresatt 1
 *
E-post adresse
 *
Gjenta e-post
 *
Navn foresatt 2
Mobil foresatt 2
Barnet kan svømme/er trygg i vann
 *
Spesielle ønsker/behov - kommenter her
 *