Bærum Seilforening Feva 2018 - Nybegynner

Bærum seilforening arrangerer kurs i seiling med RS Feva
 - Påmelding 2018 for nybegynner

RS Feva er en tomannsjolle som egner seg veldig godt som nybegynnerbåt, og for seilere som er lei av eller vokst fra optimist. En Feva er rigget med opptil tre seil og kan derfor oppnå stor fart, og med to seilere i båten må man lære samarbeid i tillegg til seiling. Samspillet med makker gir en ekstra dimensjon, og mange syns det er morsommere og tryggere å være to i båten. Anbefalt alder er fra 9-10 år og oppover (Seilere på 9 år (f.år 2008) kun etter avtale med trener/klassekaptein)Seilere med litt erfaring fra optimistjolle anbefales nybegynnerkurs i Feva.

Det er ikke nødvendig å ha avklart seilmakker før påmelding. Kurslederne har god erfaring i å sette sammen gode makkere utfra ferdighetsnivået til den enkelte seiler, samt alder og kjønn. 
Trening skjer på Bærum Seilforenings område ved Sarbuvollen (Høvik) onsdager fra kl. 18 til 20.


Seilingen foregår fra vårt anlegg på Sarbuvollen på Høvik.  Kurset starter med teori og infomøte for foreldre mandag 7.mai. Ved påmelding senere enn dette er det lurt å ta kontakt med klassekaptein (se under) for å få informasjon om treningen.

Høstpåmelding

Det er mulig å begynne på dette kurset også på høsten. Første kursdag blir når skolen begynner, 22.august. Velg denne påmeldingen under feltet "Kurs". Send gjerne egen mail til klassekaptein om du melder deg på, for å være sikker på at du får info i tide.


Jolle- leie eller benytte egen.
Man kan leie jolle eller stille med egen. Våre utleiejoller har bra kvalitet og vi har en miks av nye og eldre joller.

Har man egen jolle så blir det gitt plass for den, men rigg/seil må rulles sammen lagres ved jollen. Dere må benytte egen tralle. Bryggeleie er da inkludert i kursavgiften.

Kursavgiften inkluderer leie av jolle. Dette inkluderer: Leie av båt på alle treningsdager, disponering av båt utenfor trening og på regattaer og treningssamlinger etter avtale.

Avslutning for kurset med utdeling av kursbevis i oktober.

Bærum Seilforening er en av landets første godkjente barne og ungdomsvennlige seilforeninger.  Det betyr at vi har et dokumentert godt nivå på vårt tilbud til barn og ungdom.  

Hvis du lurer på noe, ta gjerne kontakt med klassekapteinen for RS Feva:  Charlotte Eiksjø  
Mail:  chartlotte_eik@hotmail.com  eller mob 911 22 483


 

Registreringsskjema