Vadmyra aktivitetsleir

Leiren pågår fra mandag 3. august til fredag 7. august fra klokken 09.00-15.00. 

Leiren er åpen for alle barn som har gått på barneskolen i år, dvs født fra 2007-2013. Barna vil bli delt i grupper etter alder, men vi er fleksible i forhold til søsken eller venner som ønsker å være sammen.

Aktivitetsleiren har base i Vadmyrahallen, og vi tilbyr et variert og spennende aktivitetstilbud for både jenter og gutter. Aktiviteter er ulike ballidretter, natursti, kanopadling i Storavannet og bading på Vannkanten! Nytt for i år er muligheten til å velge ekstra håndballfokus. Barna deltar da på alle hovedaktivitetene, men får i tillegg en daglig håndballøkt ledet av spillere på junior/seniornivå.

Vi tar kun bilder av deltakere som har akseptert det i påmeldingsskjemaet. Bildene vil til orientering bli lagret og kan bli benyttet i annen kommunal markedsføring, for eksempel på kommunen sin nettside, publikasjoner og neste års brosjyrer.

Kr 600, betales ved påmelding. Du vil umiddelbart motta bekreftelse pr. e-post på at bestillingen er ok.

Deltaker får kun refundert egenandel ved avmelding mer enn to dager i forkant av arrangementet. Ved avmelding vil det bli trukket en avmeldingsavgift fra egenandelen (ca kr 25).

Fredag før leirstart vil leirleder sende ut informasjon.


Vi håper alle deltakerne får en hyggelig leiruke :)

Påmeldingsfrist 31.07.2020 12:00


Påmeldingsfristen har gått ut


Kontaktinformasjon:
Camilla Rødberg
mob. 94501303