TIF Viking Friluftsleir uke 32

Velkommen til TIF Viking Friluftsleir
Leiren pågår fra mandag 3. august til 7. august fra kl. 09.00-15.00.

TIF Viking inviterer friluftsinteresserte barn fra 4. - til 7. trinn på friluftsleir. Det er plass til 30 deltakere på leiren.

Friluftsleiren er et friluftstilbud der vi driver med padling, orientering, lek, grilling og utforsking av turområder og fjell rundt Eidsvåg.

Alle deltakere må ta med mat og drikke, bade- og treningstøy hver dag. I tillegg må deltakerne ta med utetøy tilpasset værforholdene, da mye av aktivitetene foregår ute.


Base for leiren er Eidsvåg: Eidsvågveien 150, 5105 Eidsvåg i Åsane, Norge

Foto/film av deltaker 
TIF Viking tar kun bilder av deltakere som har krysset av for det i påmeldingsskjemaet. Bildene vil til orientering bli lagret og kan bli benyttet i annen kommunal markedsføring, for eksempel på klubben sin nettside, kommunen sin nettside, facebook/instagram, brosjyrer og publikasjoner.

Deltakerandel og påmelding/avmelding
Pris kr 700,- betales ved påmelding. Bekreftelse på godkjent registrering mottas umiddelbart pr. e-post. Deltaker får kun refundert egenandel ved avmelding mer enn to dager i forkant av arrangement. Det settes ikke opp ventelister ved fullbooket arrangement. Ved avlysning fra deltakere legges plassene ut igjen for salg.

Kriteriet for å få friplass
Kriteriet for å kunne melde seg på en gratis plass, er at familiens generelle livssituasjon tilsier at en ikke har anledning til å betale for deltagelse i år eller har aktivitetskort.

Deltakerinformasjon
Gratisplassene holdes konfidensielt, uten at noen ledere får vite hvilke deltagere det er som har en slik plass

Vi håper alle deltakerne får en hyggelig leiruke :)Påmeldingsfrist 02.08.2020 09:00


Beklager, påmeldingsfristen har gått ut eller arrangementet er fulltegnet.


Kontaktinformasjon:
Camilla Rødberg
mob. 94 501 303