Tankerom - Skrivekurs
Oppstart: onsdag 11.oktober 2017 Kl. 11.00 -13.30 (med forbehold om nok påmeldte). 

Kurset går over 8 ganger. Max. 8 plasser 

NB! Kurset passer både for nybegynnere og viderekomne.


Kursbeskrivelse
Kurset er et generelt skjønnlitterært skrivekurs, der studentene skriver fortellinger og/eller dikt og får respons på tekstene sine, både i hele gruppen og individuelt.

Hvordan gjøre om tanker, idéer, drømmer, bilder, opplevelser til litteratur, som kanskje siden kan deles med andre?

Det kreves ingen skriveerfaring, kurset er både for nybegynnere og de som har skrevet en del. Det handler om å få fram de personlige erfaringene, finne sin egen stemme og ikke minst oppleve skrive- og skaperglede.


Deltakerne får skriveoppgaver og individuell oppfølging, og kanskje blir en utfordret og forhåpentligvis inspirert til å skrive mer og bedre.

Studentene lærer om skriveprosess fra skisse til mer eller mindre ferdig tekst. Prosess, teknikker, tips og "tricks". Litt litteraturteori kan også være nyttig når det kan belyse og klargjøre en tekst.


Om kursholder
Rolf Enger (f.1960) har skrevet 7 prosabøker og gjendiktet poesi. Han har jobbet som kritiker i Bergens Tidende en årrekke og blant annet vært redaktør for tidsskriftet Kraftverk. Han har ledet en rekke skrivekurs på alle nivåer, vært skrivelærer på Åsane Folkehøgskole i 4 år og er for tiden undervisningsleder på Skrivekunstakademiet.

Foto av Arne Halvorsen.

Målgruppen for kurset er mennesker med psykiske helseplager. Melder du deg på kurs innen Kunst, kultur og psykisk helse definerer du deg selv inn i målgruppen.

Les deltageravtalen her

(Vær obs på at sykdom eller annet fravær av kursholder kan forskyve sluttdato)

Arrangør: Bergen kommune, Enhet for kulturformidling og deltakelse, Kunst, kultur og psykisk helse.

NB! Når du melder deg på kurset blir du bedt om å oppgi din adresse. Din adresse er kun til intern bruk/statistikk for Bergen kommune. 

Sted Nordnes bydelshus
Påmeldingsfrist 10.10.2017 11:00
Startdato 11.10.2017 11:00
Sluttdato 29.11.2017 13:30


Påmeldingsfristen har gått ut


Kontaktinformasjon:
KKPH