Tankerom - Skrivekurs - Nybegynner
OPPSTART: Onsdag 12. februar 2020 Kl. 11.00 -14.00 
(Med forbehold om nok påmeldte).

Kurset går over 6 ganger. Max. 6 plasser. 3 timer hver gang

(Vær obs på at sykdom eller annet fravær av kursholder kan forskyve sluttdato).


Kurset passer best for nybegynnere.


Kursbeskrivelse

Kurset er et skjønnlitterært skrivekurs, der studentene skriver fortellinger og/eller dikt og får respons på tekstene sine, både i hel gruppe og individuelt.

Kurset er både for den som er helt i begynnerfasen av skrivingen, eller trenger et puff for å komme videre. Hvordan skape en skjønnlitterær tekst? Hvilke grep og teknikker kan brukes i egen skriving? Hvordan finne en egen stemme?

I løpet av kurset lærer deltakerne om skriveprosessen fra idé og skisse til mer ferdig tekst. Gjennom skriveoppgaver og respons på egne skriveprosjekt vil skriveren bli inspirert til å skrive mer og bedre. Tips til skriveprosessen blir supplert med eksempeltekster fra litteraturen.

Om kursholder

Sindre Ekrheim (født 3. Juli 1967) er en norsk forfatter fra Stavanger. Han debuterte i 2010 med diktsamlingen Sjøen hugsar ingen barndom og fulgte opp med samlingene Ho kjem fram i regnet i 2013 og Rangsøles i 2017. Ekrheim bor i Bergen. Han har vært bokanmelder i Bergens Tidende og er for tiden fast lyrikkanmelder i Dag og Tid. Han driver også poesikritikkbloggen humbaba.no 

Målgruppen for kurset er mennesker med psykiske helseplager. 

Melder du deg på kurs innen Kunst, kultur og psykisk helse definerer du deg selv inn i målgruppen.

Les deltageravtalen her

Er kurset fullt? Skriv deg eventuelt inn på uforpliktende venteliste her, slik at vi kan kontakte deg om noen trekker seg.

Arrangør: Bergen kommune, Enhet for kulturformidling og deltakelseTeam aktivitetKunst, kultur og psykisk helse.

NB! Når du melder deg på kurset blir du bedt om å oppgi din adresse. Din adresse er kun til intern bruk/statistikk for Bergen kommune. 


Sted Nordnes bydelshus
Påmeldingsfrist 11.02.2020 10:00
Startdato 12.02.2020 11:00
Sluttdato 18.03.2020 14:00


Påmeldingsfristen har gått ut


Kontaktinformasjon:
KKPH