TANKEROM - Kurs i keramikk (videregående)
Oppstart: Torsdag 12.september 2019, kl. 09.30-14.30. 
(Med forbehold om nok påmeldte) Max. 6 plasser.
 
Kursavgift kr.1400,- pluss kr. 150,- pr.sekk leire.

Varighet: 8 ganger. Vær obs på at sykdom eller annet fravær av kursholder kan forskyve sluttdato. (Ikke kurs i skoleferier, så sant det ikke er avtalt med kursholder, eller på helligdager).

StedUlriken bydelssenter, Landåsveien 31. Inngang fra Erleveien.

Velg antall sekker leire i nedtrekksmenyen (Priskategori) når du melder deg på.


Kursbeskrivelse

På dette kurset vil man kunne jobbe med skulptur, bilde og/eller funksjonell form i leire/keramikk ved bruk av for eksempelmodellering, plate-/pølseteknikk eller andre teknikker som kursdeltaker ønsker å jobbe videre med. Kurset passer de som har erfaring fra før, for eksempel fra kurset for nybegynnere. Undervisningen vil bli individuelt tilpasset.Kursdeltagerne vil arbeide med egne ideer og videreutvikle ferdigheter gjennomarbeid med prosjekter og tema som interesserer dem.


Om kursholder

Ruth Moen er utdannet ved Kunsthøgskolen i Bergen og avsluttet sitt hovedfag i keramikk i 2000. Hun har vekslet mellom egne kunstprosjekter, samarbeidsprosjekter med andre kunstnere og formidling. Hun har jobbet som leder ved flere kunst- og kulturinstitusjoner i Bergen, sist som prosjektleder for galleriet Kunstgarasjen. Ruth har jobbet med skulpturer, vegg-arbeider, installasjoner og med arbeider for bruk. 


Illustrasjonsfoto: Uten tittel. Ruth Moen.


NB! Målgruppen for kurset er mennesker med psykiske helseplager. Melder du deg på dette kurset definerer du deg selv inn i målgruppen.

Les deltageravtalen her


Arrangør: Bergen kommune - Enhet for kulturformidling og deltakelse - Kunst, kultur og psykisk helse.

 

Sted Ulriken bydelssenter
Påmeldingsfrist 16.09.2019 20:00
Startdato 12.09.2019 09:30
Sluttdato 31.10.2019 14:30


Påmeldingsfristen har gått ut


Kontaktinformasjon:
Livelin Remme