Tankerom - kurs i keramikk (videregående)
Oppstart: Torsdag 10.september 2020, kl. 09.30-14.30. 
(Med forbehold om nok påmeldte) Max. 6 plasser

Varighet: 8 ganger. Vær obs på at sykdom eller annet fravær av kursholder kan forskyve sluttdato. (Ikke kurs i skoleferier, så sant det ikke er avtalt med kursholder, eller på helligdager).

Sted: Ulriken bydelssenter, Landåsveien 31. Inngang fra Erleveien.

Materialutgifter dekkes av hver enkelt deltaker. Velg selv hvor mange sekker leire du ønsker å kjøpe i nedtrekksmenyen (priskategori) når du melder deg på.


Kursbeskrivelse

På dette kurset vil man kunne jobbe med skulptur, bilde og/eller funksjonell form i leire/keramikk ved bruk av for eksempelmodellering, plate-/pølseteknikk eller andre teknikker som kursdeltaker ønsker å jobbe videre med. Kurset passer de som har erfaring fra før, for eksempel fra kurset for nybegynnere. Undervisningen vil bli individuelt tilpasset.Kursdeltagerne vil arbeide med egne ideer og videreutvikle ferdigheter gjennomarbeid med prosjekter og tema som interesserer dem.


Om kursholder

Ruth Moen er utdannet ved Kunsthøgskolen i Bergen og avsluttet sitt hovedfag i keramikk i 2000. Hun har vekslet mellom egne kunstprosjekter, samarbeidsprosjekter med andre kunstnere og formidling. Hun har jobbet som leder ved flere kunst- og kulturinstitusjoner i Bergen, sist som prosjektleder for nyoppstartede galleriet Kunstgarasjen. Ruth har jobbet med skulpturer, vegg-arbeider, installasjoner og med arbeider for bruk. 


Illustrasjonsfoto: HENG 2018. Ruth Moen.


NB! Målgruppen for kurset er mennesker med psykiske helseplager. Melder du deg på dette kurset definerer du deg selv inn i målgruppen.

Les deltageravtalen her

Er kurset fullt? Skriv deg eventuelt inn på uforpliktende venteliste her, slik at vi kan kontakte deg om noen trekker seg.


Arrangør: Bergen kommune - KulturetatenTeam aktivitetKunst, kultur og psykisk helse.

 

Sted Ulriken bydelssenter
Påmeldingsfrist 10.09.2020 20:00
Startdato 10.09.2020 09:30
Sluttdato 29.10.2020 14:30


Beklager, påmeldingsfristen har gått ut eller arrangementet er fulltegnet.


Kontaktinformasjon:
Livelin RemmeLogo Deltager AS