Venteliste til Bydelsleir Fana

Har du lyst å bli med på en variert aktivitetsleir?  
På bydelsleir får du prøve mange forskjellige aktiviteter. Det kan for eksempel være klatring, padling, bading, friidrett, ballspill eller trampolinepark. Etter hvert som leirstart nærmer seg vil vi legge ut et mer detaljert program for uken.  

Vi arrangerer fem bydelsleirer i bydelene Fana, Åsane, Laksevåg, Arna og sentrum. Dette er påmeldingen til bydelsleir Fana. De fleste aktivitetene vil foregå i Fana. Vi reiser samlet til aktiviteten dersom den ligger i en annen bydel.

Leiren er for deg som er født i 2010-2013 og skal begynne på 5.-8. trinn etter sommeren. 

Praktisk informasjon til foreldre: 

Når  
Leiren varer fra mandag 7. august til fredag 11. august. Oppmøtetid kan variere fra dag til dag. Tidspunkt vil stå å i informasjonsskrivet som blir sendt ut i forkant av leiren. 

Hvor 
På aktivitetene som foregår i bydel Fana, møter barna møter opp og blir hentet på den aktuelle aktiviteten. Dersom aktiviteten er i en annen bydel, blir det avtalt et oppmøtested i Fana hvor alle reiser fra. Dette vil stå tydelig i informasjonsskrivet som dere får før leirstart. 

Klær 
På bydelsleir må alle kle seg godt og ta med klær som passer til aktiviteten den dagen. Det vil stå mer om dette i informasjonsskrivet som dere får før leirstart. 

Mat 
Barna må ha med seg mat og drikke hver dag. Send gjerne med barnet ditt ekstra niste eller frukt. Barna blir ekstra sulten når de er mye i aktivitet.  

Foto eller film av barn som deltar på leir  
I påmeldingsskjemaet kan du krysse av for om barnet ditt kan bli tatt bilde av på leir. Vi tar kun bilder av barnet dersom du som forelder har akseptert det i påmeldingsskjemaet.   

Bildene vil bli lagret i to år og kan bli brukt til kommunal markedsføring og redaksjonell omtale om kommunens aktivitetstilbud, for eksempel på kommunen sine nettsider, sosiale medier eller på informasjonsskjermer i idrettshaller. Dersom journalister ønsker å lage en sak om leirene våre vil vi sende ut ny forespørsel om å få ta bilde og intervjue barna.

Pris og påmelding/avmelding  
Det koster 650 kroner for å delta på leir. Dette må du betale når du melder barnet ditt på leiren. Du vil umiddelbart motta bekreftelse på e-post om at bestillingen er ok.  

Du vil få tilbake pengene dersom du melder barnet ditt av mer enn to dager før leiren starter. Det vil da bli trukket en avmeldingsavgift på 25 kroner fra beløpet du skal få tilbake.   

Leiren er fulltegnet, men ved å fylle ut skjemaet under vil du sette deg på venteliste,.  
  
Gratisplass  
Kan du ikke betale? Da kan barnet ditt få delta gratis eller bruke aktivitetskort. Når du melder barnet ditt på, kan du `krysse av’ for gratisplass eller aktivitetskort. De som jobber på leiren, vil ikke få vite hvilke barn som deltar gratis. 

Arrangementet er fulltegnet, meld deg på venteliste her: 

Køsystemet er ikke åpnet

Logo Deltager AS