Kurs i frisbeegolf

Vil du prøve frisbeegolf? 

I samarbeid med Bergen kommune Etat for idrett, arrangerer Flaktveit frisbeegolfklubb kurs i vinterferien. Klubbens utdannede instruktører inviterer til kurs i grunnleggende teknikk og spill. Det vil også bli spill på klubbens flotte anlegg på Flaktveit.

Hvem kan delta? Alle aldersgrupper kan delta, men barn som er under 10 år må delta sammen med en voksen. Det er da viktig at begge/alle melder seg på arrangementet.

Det vil bli arrangert to kurs på følgende tidspunkt: 

Tirsdag 2 mars klokken 11.00-1230

Onsdag 3. mars klokken 11.00-12.30

Oppmøte: Breimyra kunstgressbane.

Vil du lese mer om frisbeegolf? https://www.frisbeegolf.no/hva-er-frisbeegolf/


Foto/film av deltaker 
Flaktveit frisbeegolfklubb tar kun bilder av deltakere som har krysset av for det i påmeldingsskjemaet. Bildene vil til orientering bli lagret og kan bli benyttet i annen kommunal markedsføring, for eksempel på klubben sin nettside, kommunen sin nettside, facebook/instagram, brosjyrer og publikasjoner.

Deltakerandel og påmelding/avmelding
Pris kr 50,- betales ved påmelding. Bekreftelse på godkjent registrering mottas umiddelbart pr. e-post. Deltaker får kun refundert egenandel ved avmelding mer enn to dager i forkant av arrangement. Det settes ikke opp ventelister ved fullbooket arrangement. Ved avlysning fra deltakere legges plassene ut igjen for salg.

Kriteriet for å få friplass
Kriteriet for å kunne melde seg på en gratis plass, er at familiens generelle livssituasjon tilsier at en ikke har anledning til å betale for deltagelse i år eller har aktivitetskort. Gratisplassene holdes konfidensielt, uten at noen ledere får vite hvilke deltagere det er som har en slik plass

Velkommen til kurs i en morsom og sosial idrett!

Startdato 23.02.2021 10:00
Sluttdato 23.02.2021 10:15


Beklager, påmeldingsfristen har gått ut eller arrangementet er fulltegnet.


Kontaktinformasjon:
Marianne Nilssen
mob. 41127078