Sportsleir i Vikinghallen

Leiren pågår fra 5. - til 8. oktober, fra kl. 10.00 til 14.00. Leiren er for ungdommer 4.-7. trinn.

TIF Viking inviterer til en variert sportsleir i høstferien! Klubben har flinke trenere i idrettene: håndball, taekwondo, turn, volleyball og friidrett. Instruktørene vil legge tilrette for en variert og lærerik leir. I tillegg til nevnte idretter blir det basis-, styrke- og bevegelighetstrening. Noe av aktiviteten vil foregå ute dersom været blir bra.

Program for uken sendes i løpet av fredag 2. oktober.

Alle deltakere må ta med mat, drikke, treningstøy og innesko til hver dag.

Base for leiren er Vikinghallen.

Foto/film av deltaker 
TIF Viking tar kun bilder av deltakere som har krysset av for det i påmeldingsskjemaet. Bildene vil til orientering bli lagret og kan bli benyttet i annen kommunal markedsføring, for eksempel på klubben sin nettside, kommunen sin nettside, facebook/instagram, brosjyrer og publikasjoner.

Deltakerandel og påmelding/avmelding
Pris kr 500,- betales ved påmelding. Bekreftelse på godkjent registrering mottas umiddelbart pr. e-post. Deltaker får kun refundert egenandel ved avmelding mer enn to dager i forkant av arrangement. Det settes ikke opp ventelister ved fullbooket arrangement. Ved avlysning fra deltakere legges plassene ut igjen for salg.

Kriteriet for å få friplass
Kriteriet for å kunne melde seg på en gratis plass, er at familiens generelle livssituasjon tilsier at en ikke har anledning til å betale for deltagelse i år eller har aktivitetskort.


Gratisplassene holdes konfidensielt, uten at noen ledere får vite hvilke deltagere det er som har en slik plass

Vi håper alle deltakerne får en hyggelig leiruke :)

Påmeldingsfrist 04.10.2020 23:00


Beklager, påmeldingsfristen har gått ut eller arrangementet er fulltegnet.


Kontaktinformasjon:
Camilla Rødberg
mob. 94 501 303Logo Deltager AS