Powercamp


Velkommen på Powercamp. 

Leiren pågår fra mandag 22. juni til fredag 26. juni fra kl. 09.00-15.00. Leiren er for ungdommer som skal begynne på 8. trinn til 10. trinn.

Fredag er det åpen post i Vikinghallen, da er det valgfritt å stille på leiren. Da vil deltakerne på samtlige leirtilbud i regi av TIF Viking få et felles aktivitetstilbud.

TIF Viking tilbyr en uke med fokus på basis- og funksjonell trening. I tillegg blir det noen uteaktiviteter, svømming med mer. Deltakerne kan se frem til en tøff og sosial uke

Alle deltakere må ta med mat og drikke, treningstøy og badetøy til hver dag. Deltakerne må også ta med utetøy tilpasset værforholdene, da noen av aktivitetene foregår ute.

Base for leiren er Vikinghallen.

Foto/film av deltaker 
TIF Viking tar kun bilder av deltakere som har krysset av for det i påmeldingsskjemaet. Bildene vil til orientering bli lagret og kan bli benyttet i annen kommunal markedsføring, for eksempel på klubben sin nettside, kommunen sin nettside, facebook/instagram, brosjyrer og publikasjoner.

Deltakerandel og påmelding/avmelding
Pris kr 700,- betales ved påmelding. Bekreftelse på godkjent registrering mottas umiddelbart pr. e-post. Deltaker får kun refundert egenandel ved avmelding mer enn to dager i forkant av arrangement. Det settes ikke opp ventelister ved fullbooket arrangement. Ved avlysning fra deltakere legges plassene ut igjen for salg.

Kriteriet for å få friplass
Kriteriet for å kunne melde seg på en gratis plass, er at familiens generelle livssituasjon tilsier at en ikke har anledning til å betale for deltagelse i år eller har aktivitetskort.

Deltakerinformasjon
Gratisplassene holdes konfidensielt, uten at noen ledere får vite hvilke deltagere det er som har en slik plass

Vi håper alle deltakerne får en hyggelig leiruke :)

Påmeldingsfrist 21.06.2020 18:00


Beklager, påmeldingsfristen har gått ut eller arrangementet er fulltegnet.


Kontaktinformasjon:
Camilla Rødberg
mob. 94 501 303