Bursdag Fysak Slettebakken

Lei Fysak Slettebakken helt for deg selv og inviter venner og familie til en aktiv bursdagsfeiring.

Vi har bursdagsfeiring lørdager og søndager 10:00 - 12:00 (Kun et besøk per dag).

Våre fasiliteter er tilrettelagt for skating, rollerblades, bmx, klatring, buldring, parkour, tricking, turn, bordtennis, sandvolleyball, basketball, hopp og sprett mm. Ta gjerne med egen hjelm og brett til skating (vi har noe brett og hjelmer til utlåns). Under selve bursdagen er det tillatt med sparkehjul i skatehallen. Sparkehjul er dessverre ikke tillatt når hallen åpner kl 12:00. Det er tillatt å klatre opp til den røde streken i klatreveggen uten sikring, dersom en skal klatre høyere må en sikres av en med brattkort. Vi har klatreutstyr til utlåns. Brattkort må framvises. Uteaktivitetene er sesongavhengig.

Under besøket har dere tilgang til kjøkkenet i kiosken. Her finner dere stekeovn, stekeplater, kaffetrakter, mikrobølgeovn, pølsepanne, papptallerkener, servietter, engangsglass, engangsbestikk, samt annet kjøkkenutstyr. Det vil være en ansatt tilstede under helebesøket som er behjelpelig med utstyr og andre spørsmål. 

Vi har ingen venteliste på bookede datoer, men kommer det inn noen avbestillinger vil datoen bli lagt ut på listen igjen og det blir første mann til mølla prinsippet. 


Leievilkår
Arrangør av selskapet har adgang til hallen fra kl. 09.45 for eventuelle forberedelser. Selve selskapet starter kl 10:00 og varer til 12:00. Huset åpner for publikum kl. 12:00.

Prisen er kr. 1200,- Da har dere hele Fysak for dere selv. Dersom det er flere bursdagsbarn som feirer sammen blir det 200kr per ekstra bursdagsbarn (ikke per gjest). Prisen inkluderer også en liten oppmerksomhet til bursdagsbarnet. Vi har ikke satt noe maks antall på gjester. Det har aldri vært et problem.


PS: Avbestilling må skje minimum 72 timer før avtalt tid for å få pengene returnert. Det vil likevel foreligge et lite avbestillingsgebyr.

Vi gjør oppmerksom på at all aktivitet foregår på eget ansvar.

Dersom det skulle oppstå noen problemer på selve dagen dere har bestilt f.eks det er ikke kommet noen vakt, så kan dere ringe daglig leder Eirik Olsen på tlf: 94 50 14 36.
Lurer dere på noe annet i forkant send en mail eller ring
53 03 96 90. 

Det blir ikke sendt ut noen påminnelse for bursdagsbesøket, så det er lurt å legge inn et varsel på mobilen sin noen uker i forkant. »Sted Fysak Slettebakken


Påmeldingsfristen har gått ut


Kontaktinformasjon:
Kjartan Revheim
mob. 53039690