TANKEROM- Kurs i keramikk (nybegynner)
Oppstart: Onsdag 25. september 2019, kl. 10.00-14.00. 
(Med forbehold om nok påmeldte) Max. 6 plasser.


Kursavgift kr. 1200,- pluss kr. 150,- pr. sekk leire.


Varighet: 8 ganger. Vær obs på at sykdom eller annet fravær av kursholder kan forskyve sluttdato. (Ikke kurs i skoleferier, så sant det ikke er avtalt med kursholder, eller på helligdager)

StedUlriken bydelssenter, Landåsveien 31. Inngang fra Erleveien.

Velg antall sekker med leire i nedtrekksmenyen (Priskategori) når du melder deg på.


Kursbeskrivelse

På dette kurset gjennomgår vi grunnleggende keramiske teknikker for arbeid med form. Vi lager skulptur, relieff eller bilde ved bruk av for eksempel modellering, plate- og/eller pølseteknikk. Vi har hovedfokus på det vi kan få til med hendene og enkle redskaper. Kurset passer for nybegynnere, det kreves ingen forkunnskaper og undervisningen vil bli individuelt tilpasset. Kursdeltagerne vil arbeide med egne ideer og utvikle ferdigheter gjennom arbeid med prosjekter og tema som interesserer dem.


Om kursholder

Ruth Moen er utdannet ved Kunsthøgskolen i Bergen og avsluttet sitt hovedfag i keramikk i 2000. Hun har vekslet mellom egne kunstprosjekter, samarbeidsprosjekter med andre kunstnere og formidling. Hun har jobbet som leder ved flere kunst- og kulturinstitusjoner i Bergen, sist som prosjektleder for galleriet Kunstgarasjen. Ruth har jobbet med skulpturer, vegg-arbeider, installasjoner og med arbeider for bruk. 


Illustrasjonsfoto: FATARBEID. Ruth Moen.


NB! Målgruppen for kurset er mennesker med psykiske helseplager. Melder du deg på dette kurset definerer du deg selv inn i målgruppen.

Les deltageravtalen her


Arrangør: Bergen kommune - Enhet for kulturformidling og deltakelse - Kunst, kultur og psykisk helse.

 

Sted Ulriken bydelssenter
Påmeldingsfrist 20.09.2019 13:00
Startdato 25.09.2019 10:00
Sluttdato 13.11.2019 14:00


Beklager, påmeldingsfristen har gått ut eller arrangementet er fulltegnet.


Kontaktinformasjon:
Livelin RemmeLogo Deltager AS