Aktive Dager på Kvamskogen 2019

Bergen kommune ved Idrettsservice, i samarbeid med Enhet for kulturformidling og deltakelse, inviterer nok en gang til vinteraktiviteter på Kvamskogen tilrettelagt for personer med utviklingshemming. I år avholdes arrangementet i tidsrommet 5.- 15. mars (unntatt lørdagen og søndag). Meld deg på og få en dag i friluft med mange gøye aktiviteter!

Allerede nå kan du melde deg på! 


Frist for påmelding: 5. februar
Avmeldingsfrist: Senest to dager før arrangementet.
Avmelding må sendes skriftlig på e-post til arrangør innen fristen, ellers vil fullt beløp faktureres. 

Aktiviteter:
- Langrenn
- Aking
- Tur med snøscooter
- Tur med hundespann
- Muligheter for alpin i Furedalen*


* Det er mulig å bestille heiskort til alpinanlegget i Furedalen via påmeldingen til dette arrangementet. Heiskort er personlig og kan ikke deles mellom flere deltakere. Furedalen Alpin kan tilby heiskort til 170 kr forutsatt at både deltaker og ledsager betaler dette pr person. (Ved bruk av ledsagerbevis betaler deltaker full pris på heiskort). Skikjøring i alpinanlegget foregår på eget ansvar, og eventuell leie av utstyr må deltakere selv ordne med Furedalen Alpin med de ekstrakostnader det medfører.

Priser:
Deltaker: kr 330,-
Følge: kr 130,-
Dagskort i skitrekket: 170 kr pr deltaker og ledsager

Lunsj:
Lunsj er inkludert i prisen.
Vi serverer grillede kylling-/kalkunpølser og fiskekaker, varm kakao og saft.

Tilrettelegging:
I leiren er det lavvoer med ovn. Åpen kafe og toaletter i Furedalen skisenter. Utstyr for bevegelseshemmede. Aktivitetene er tilrettelagt for alle.

Transport:
Busstransport med ordinære busser innen Bergen kommune er inkludert i prisen. Deltakere med rullestoler må ordne spesialtransport selv. Det vil i god tid før arrangementet opplyses via e-post eller telefon om oppmøtested og tid for avreise med buss. Alle må sjekke e-postadressen de oppgir i påmeldingen.
Bussene vil returnere fra aktivitetsområdet kl. 14.00.

Fotografering:
Under arrangementet vil det bli tatt bilder som kan bli brukt i eks. Infoposten og på Bergen kommunes nettsider. Dersom noen av deltakerne ikke ønsker å bli avbildet i Infoposten eller i annen kommunal regi, ta kontakt med arrangør/fotografer om dette.

Påmelding gjennom Deltager:
Alle felt merket med stjerne (*) må fylles ut. Husk å oppgi fødselsnummer/organisasjonsnummer/ressursnummer i feltet "Fakturainformasjon". Faktura sendes til adressen registrert på nummeret som legges inn her, dvs. dersom det legges inn fødselsnummer blir faktura sendt til folkeregistrert adresse, ved organisasjonsnummer sendes faktura til adresse registrert i Brønnøysundregisteret. Ved bruk av ressursnummer i Bergen kommune vil det sendes internfaktura. Grupper på to eller flere vil få tilsendt en samlet faktura og eventuell fordeling av utgifter må ordnes internt hos fakturamottaker. Husk også å registrere antall rullestolbrukere (sett "0" dersom det ikke er noen rullestolbrukere i følget). Når påmeldingen er mottatt vil du få tilsendt bekreftelse på e-post. Dersom du ikke har mottatt bekreftelse få minutter etter innsending av påmelding, kontakt Idrettsservice ved Gøril Sundet Nilsen på telefon 55 56 24 80.

Sted Furedalen
Påmeldingsfrist 05.02.2019 23:00
Startdato 05.03.2019 10:00
Sluttdato 15.03.2019 14:00


Beklager, påmeldingsfristen har gått ut eller arrangementet er fulltegnet.


Kontaktinformasjon:
Gøril Sundet Nilsen
mob. 409 10 749



Nets Mastercard Visa Vipps Betingelser og bruk | Personvern | Cookies
Påmeldingsnerder siden 2000 © LetsReg 2023 - Deltager AS