Friplass på Sjøsportuken

Velkommen til leir med friluftsskole

Idrettsservice og Bergen og omland friluftsråd inviterer til SJØSPORTSUKEN i høstferien.

BÅL – KANO – FISKE – TREKKE GARN – BADE MED VÅTDRAKT – LEK -> dette er bare noen av aktivitetene barn fra 4.-7 trinn kan bli med på i høstferien, 8. – 12. oktober.

Leirprogram:

  • Oppmøte alle dager kl. 09.00: parkeringsplass v/Eidsvåg kirke. Deltakerne padler til Storøen. Det vil være en sikringsbåt på sjøen som følger med kanoene. Hvis noen føler seg utrygg vil de få tilbud om å sitte på med båten. Hvis det blir dager med mye bølger, blir deltakerne med kjørt båt til øyen.
  • Kl. 0930 – 1430: deltakerne deltar på ulike friluftsaktiviteter på Storøen.
  • Avslutter aller dager kl. 15.00: parkeringsplass v/Eidsvåg kirke. 

Deltakerne vil ha et variert aktivitetsprogram, der de får delta på ulike aktiviteter: kanopadling, lage bål, spikke, sette garn, sløye fisk (hvis vi får fisk), tilberede fisk på bål, bade med våtdrakt (valgfritt), lek etc. Mer informasjon vil bli sendt til påmeldte deltakere fredag før leirstart.

Generell informasjon

SJØSPORTSUKEN er et leirtilbud der aktivitetene arrangeres ute. Deltakerne må kle seg godt og gjerne ha med skift og ekstra tøy (bedre å kunne ta av tøy enn å fryse). Deltakerne må benytte redningsvest når de er på sjøen og når vi oppholder oss langs sjøkanten. Det er ikke et krav om at deltakerne må kunne svømme, men vi vil gjerne få beskjed hvis deltakeren har reduserte svømmeferdigheter. Deltakere som har redningsvest tar den med, resten får låne.
Deltakerne tar med seg mat og drikke alle dager. Det kan være lurt å pakke med litt ekstra niste/frukt til aktivitetsleiren, da noen kan bli ekstra sulten når de er mye i aktivitet.

På øyen er det et nøst/hus/toalett som vi benytter under leirperioden.

Foto/film av deltaker 

Vi tar kun bilder av deltakere som har krysset av for det i påmeldingsskjemaet. Bildene vil til orientering bli lagret og kan bli benyttet i annen kommunal markedsføring, for eksempel på kommunen sin nettside, brosjyrer og publikasjoner.

Friplass
Bergen kommune, Idrettsservice, tilbyr friplass på Sjøsportuken.

Kriteriet for å få en gratis plass
Kriteriet for å kunne melde seg på en gratis plass, er at familiens generelle livssituasjon tilsier at en ikke har anledning til å betale for deltagelse i år. Deltaker har ikke et annet ferietilbud.

Deltakerinformasjon
Gratisplassene holdes konfidensielt, uten at noen av aktivitetslederne får vite hvilke deltagere det er som har en slik plass.

Påmelding
Påmelding til leirene vil pågå fortløpende.

Det er mulig å melde på søsken som er innenfor gitt aldersgruppe.

Foresatte, idrettslag med flere kan melde på deltakere som er i målgruppen.

Velkommen til Sjøsportsuken 2018

Sted Storøen i Eidsvåg
Påmeldingsfrist 09.10.2018 17:00
Startdato 08.10.2018 09:00
Sluttdato 12.10.2018 15:00


Beklager, påmeldingsfristen har gått ut eller arrangementet er fulltegnet.


Kontaktinformasjon:
Camilla Rødberg
mob. 94501303



Nets Mastercard Visa Vipps Betingelser og bruk | Personvern | Cookies
Påmeldingsnerder siden 2000 © LetsReg 2023 - Deltager AS