Aktive Dager på Garnes 2018

Bergen Kommune v/Idrettsservice inviterer spesialskolene i Bergen til gårdsbesøk på Bergen 4H undervisningsgård siste uken i august. Bli med på en aktiv dag på gården, hvor du blant annet kan få en tur med hest og kjerre, hoppe på hoppemadrass og besøke dyrene i Kyrreparken.

Vi tenner opp grill og det vil være mulighet for å grille medbragt mat!


Deltakeravgift
Deltakeravgift er 130 kr per elev og 75 kr per ledsager.
Deltakeravgift inkluderer busstransport tur/retur, samt tilrettelagte aktiviteter.

Påmeldingsfrist: 15. juli
Det er begrensede antall plasser per dag, og enkelte dager fylles fort opp. Legg inn ønsket dag i prioritert rekkefølge, så skal vi så godt det lar seg gjøre etterkomme ønsket, samt samkjøre kortest mulig reisevei for deltakerne.

Transport:
Busstransport med ordinære busser er inkludert i prisen. Deltakere med rullestoler må ordne spesialtransport selv. Oppmøtested og tid for avreise med buss vil bli opplyst via e-post. Alle må sjekke e-postadressen de oppgir i påmeldingen. Bussene reiser fra aktivitetsområdet kl. 13.00.

Fotografering:
Under arrangementet vil det bli tatt bilder som kan bli brukt i Infoposten og på Bergen kommunes nettsider og Facebook-sider. Dersom noen av deltakerne ikke ønsker å bli avbildet, ta kontakt med arrangør ved ankomst til aktivitetsområdet.

Påmelding gjennom Deltager:
Alle felt merket med stjerne (*) må fylles ut. Husk å oppgi fødselsnummer/organisasjonsnummer/ressursnummer i feltet "Fakturainformasjon". Faktura sendes til adressen registrert på nummeret som legges inn her, dvs. dersom det legges inn fødselsnummer blir faktura sendt til adressen som er registrert på denne personen i Folkeregisteret, ved organisasjonsnummer sendes faktura til adresse registrert i Brønnøysundregisteret, og ved bruk av ressursnummer i Bergen kommune vil det sendes internfaktura. Grupper på to eller flere vil få tilsendt en samlet faktura og eventuell fordeling av utgifter må ordnes internt hos fakturamottaker. Husk også å registrere antall rullestolbrukere (sett "0" dersom det ikke er noen rullestolbrukere i følget). Når påmeldingen er mottatt vil du få tilsendt bekreftelse på e-post. Dersom du ikke har mottatt bekreftelse få minutter etter innsending av påmelding, kontakt Idrettsservice ved Gøril Sundet Nilsen på telefon 55562480 eller e-post Goril.Nilsen@bergen.kommune.no.

Sted Bergen 4H Undervisningsgård
Påmeldingsfrist 15.07.2018 11:00
Startdato 28.08.2018 10:00
Sluttdato 31.08.2018 13:00


Påmeldingsfristen har gått ut


Kontaktinformasjon:
Gøril Sundet Nilsen
mob. 409 10 749