Strutsen Gårdsleir


Velkommen på Strutsen Gårdsleir

Strutsen Gårdsleir pågår fra mandag 25. juni til fredag 29. juni fra kl. 09.00-15.00.

Idrettsservice inviterer friluftsinteresserte barn fra 4. til 7. trinn til Strutsen Gårdsleir. Gården er plassert i Krohnegården i Fyllingsdalen.

Leiren er et kombinert gårds- og friluftstilbud der vi driver med kanopadling, gårdsaktiviteter (maler gårdshus, hesjer, steller dyrene etc), lek, fjelltur og mange andre spennende aktiviteter. Leiren anbefales ikke for barn med pollen/ gress allergi.

Alle deltakere må ta med mat og drikke, bade- og treningstøy hver dag. I tillegg må deltakerne ta med utetøy tilpasset værforholdene, da alle aktivitetene foregår ute. Benytt eldre klær!! Deltakerne kan få malingsflekker og andre flekker som er vanskelig å få av tøyet. 

Ta med redningsvest dersom dere har det på kanodagen - dere vil motta et aktivitetsprogram et par dager før leirstart.

Nytt av året kan dere i påmeldingen nevne 1-3 andre som deltakeren ønsker å komme på gruppe med. Det er mulig å ettersende informasjonen når dere vet om deltakerne er påmeldt.

Vi tar kun bilder av deltakere som har akseptert det i påmeldingsskjemaet. Bildene vil til orientering bli lagret og kan bli benyttet i annen kommunal markedsføring, for eksempel på kommunen sin nettside, publikasjoner og neste års brosjyrer.

Kr 600, betales ved påmelding. Du vil umiddelbart motta bekreftelse pr. e-post på at bestillingen er ok.

Deltaker får kun refundert egenandel ved avmelding mer enn to dager i forkant av arrangementet. Ved avmelding vil det bli trukket en avmeldingsavgift fra egenandelen (ca kr 25).

Det settes ikke opp ventelister ved fullbooket arrangement. Ved avlysning fra deltakere legges plassene ut igjen for salg.

Velkommen på Strutsen Gårdsleir!!


Vi håper alle deltakerne får en hyggelig leiruke :)

Påmeldingsfrist 24.06.2018 09:00
Startdato 25.06.2018 09:00
Sluttdato 29.06.2018 15:00


Påmeldingsfristen har gått ut


Kontaktinformasjon:
Camilla Rødberg
mob. 94 501 303