Camp AdO

Velkommen på Camp AdO Arena

Camp AdO pågår fra mandag 6. august til fredag 10. august fra kl.09.00-15.00.

Idrettsservice og AdO Arena inviterer svømmeglade barn fra 4. til 7. trinn til Camp AdO. Oppmøte ved resepsjonen til AdO arena. Foreldre har dessverre ikke anledning til å følge barna inn i garderoben og svømmehallen.

På leiren blir det svømming, bading, stup, lek, sport, tur med mer. Første halvdel av dagen er deltakerne i svømmehallen. Etter lunsj er det sportsaktiviteter.


Alle deltakere må ta med mat og drikke, bade- og treningstøy hver dag. I tillegg må deltakerne ta med utetøy tilpasset værforholdene. Dere vil få aktivitetsprogram.

Vi tar kun bilder av deltakere som har krysset av for det i påmeldingsskjemaet. Bildene vil til orientering bli lagret og kan bli benyttet i annen kommunal markedsføring, for eksempel på kommunen sin nettside, brosjyrer og publikasjoner.

Leiren anbefales for deltakere som allerede kan svømme. Første dag gjennomføres det svømmetest der deltakerne må svømme 200 meter uten hjelpemidler.

Pris kr 600,- betales ved påmelding. Bekreftelse på godkjent registrering mottas umiddelbart pr- e-post.

Deltaker får kun refundert egenandel ved avmelding mer enn to dager i forkant av arrangement. Ved avmelding vil det bli trukket en avmeldingsavgift fra egenandelen (ca kr 25).

Det settes ikke opp ventelister ved fullbooket arrangement. Ved avlysning fra deltakere legges plassene ut igjen for salg.


Vi håper alle deltakerne får en hyggelig leiruke :)

Påmeldingsfrist 03.08.2018 09:00


Påmeldingsfristen har gått ut


Kontaktinformasjon:
Camilla Rødberg
mob. 94 501 303