Sportsleir_uke26

Velkommen på Sportsleir 

Leiren pågår fra mandag 25. juni til fredag 29. juni fra kl. 09.00-15.00
.

Sportsleiren
 er et variert og spennende aktivitetstilbud for jenter og gutter i 2. til 4. trinn.
Aktivitetene du kan delta på er blant annet svømming, friidrett, dans, diverse ballspill, natursti og en rekke andre aktiviteter. Deltakerne blir nærmere orientert om aktivitetsprogrammet første dag av leirleder. I Sandslihallen vil klatring stå på programmet, deltakerne der vil få bade færre dager. 


Alle deltakere må ta med mat og drikke, treningstøy og badetøy til hver dag. Deltakerne må også ta med utetøy tilpasset værforholdene, da noen av aktivitetene foregår ute. 

Base for leiren vil være idrettshallen som velges ved påmelding.

Vi tar kun bilder av deltakere som har akseptert det i påmeldingsskjemaet. Bildene vil til orientering bli lagret og kan bli benyttet i annen kommunal markedsføring, for eksempel på kommunen sin nettside, publikasjoner og neste års brosjyrer.

Kr 500, betales ved påmelding. Du vil umiddelbart motta bekreftelse pr. e-post på at bestillingen er ok.

Deltaker får kun refundert egenandel ved avmelding mer enn to dager i forkant av arrangementet. Ved avmelding vil det bli trukket en avmeldingsavgift fra egenandelen.

På Sportsleirene er det "ubegrenset" med plasser, men vi garanterer ikke plass til deltakere som møter opp uten å ha meldt seg på eller avtalt dette i forkant.

Fredagen før leiroppstart vil dere motta ny epost med informasjon om leirleder.


Vi håper alle deltakerne får en hyggelig leiruke :)

Påmeldingsfrist 24.06.2018 20:03


Påmeldingsfristen har gått ut


Kontaktinformasjon:
Camilla Rødberg
mob. 94 501 303